Quantcast
NEWS
23 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τέλος καλό, όλα καλά για την Τότεναμ…

Λαχτάρισε η ομάδα του Μουρίνιο που ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο και έχανε 0-2 από τον Ολυμπιακό (!) όμως ο Μεριά της έκανε δώρο το 1-2 στις καθυστερήσεις και στο δεύτερο μέρος ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό και έφτασε σε εύκολη τελικά νίκη με 4-2


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-2

Άγχωσε λίγο τον κόσμο της, άγχωσε λίγο τον Μουρίνιο, ωστόσο η Τότεναμ έκανε το χρέος της και κέρδισε 4-2 τον Ολυμπιακό. Οι Άγγλοι έκαναν ένα θλιβερό πρώτο 20λεπτο. Πιάστηκαν στον ύπνο και οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Ελ Αράμπι στο 6’ και του Σεμέδο στο 19’ έκαναν το 0-2 «παγώνοντας» το Λονδίνο! Η Τότεναμ έδειξε μπερδεμένη στο γήπεδο, ο Μουρίνιο δούλεψε το ματς από τον πάγκο, όμως ήρθε ο Μεριά στο 45+1 να κάνει ένα τραγικό λάθος, να δώσει γκολ – δώρο στον Άλι, ο οποίος στο τέλος του ημιχρόνου μείωσε σε 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε άλλο παιχνίδι. Χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση η Τότεναμ με δυο γκολ του Κέιν και ένα του Οριέ γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη, με την οποία σφράγισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την 3η θέση στον όμιλο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη, τον οποίο πρέπει να κερδίσει για να περάσει στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός έπιασε στον ύπνο την Τότεναμ. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ με σουτ του Ελ Αραμπί, έξω από την περιοχή, νίκησε στη δεξιά γωνιά του τον Γκατσανίγκα (που φέρει ευθύνη για το γκολ) άνοιξε το σκορ. Το γρήγορο 0-1 «πάγωσε» την Τότεναμ, η οποία στο 14’ έβγαλε την πρώτη της αντίδραση με την κεφαλιά του Σον μετά από στημένη μπάλα, να βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σα. Όχι όμως δεν είχε συνέχεια της ευκαιρία, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για εκείνη: Στο 19’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, η άμυνα «κόλλησε» και ο Σεμέδο μέσα από τη μικρή περιοχή με κοντινό σουτ έκανε το 0-2!

Η Τότεναμ είχε «παγώσει» από το γρήγορο 0-2. Έδειχνε πελαγωμένη και ο Μουρίνιο στο 29’ βγάζει έξω τον αμυντικό χαφ Ντάιερ, περνάει στο ματς τον Έρικσεν και γυρίζει στα χαφ τον Άλι, κάνοντας πιο δημιουργικό και επιθετικό το κέντρο του. Δεν έβγαλε αντίδραση όμως η Τότεναμ. Επόμενη καλή της στιγμή ένα απευθείας φάουλ του Κέιν στο 40’ που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Κατά τα λοιπά, τίποτα! Η Τότεναμ έδειχνε να μην έχει ιδέες στο παιχνίδι της, να μην έχει πλάνο, έδειχνε εγκλωβισμένη στον ίδιο της τον εαυτό. Κι όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 1-2, με τον Μεριά να κάνει ένα απίστευτο δώρο στους Άγγλους. Έγινε μία ακίνδυνη σέντρα από δεξιά, ο Μεριά έκανε… τσαφ μέσα στην περιοχή με τη μπάλα να στρώνεται στον Άλι ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή με πλασέ μείωσε σε 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτό το γκολ της Τότεναμ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε δύναμη στους Άγγλους που μπήκαν στην επανάληψη πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 49’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Από τα δεξιά εκτέλεσαν γρήγορα το πλάγιο, ο Μόουρα έκανε το γύρισμα και ο Κέιν από την καρδιά της περιοχής με σουτ ισοφάρισε το παιχνίδι. Θα περίμενε κανείς μετά το 2-2 η Τότεναμ να «πνίξει» στη συνέχεια τον Ολυμπιακό. Δεν το έκανε στον υπέρτατο βαθμό. Είχε την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να κάνει μεγάλες ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, είχε τον τρόπο να φτάσει στο 3-2. Και το έκανε στο 73’ με τον Οριέ. Έγινε η σέντρα από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Άλι στο πέναλτι, η μπάλα στρώθηκε στον Οριέ ο οποίος μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία, ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή για την Τότεναμ, κάνοντας τον Μουρίνιο να ξεσπάσει σε πανηγύρια στον πάγκο. Αυτό ήταν… Το 3-2 στην ουσία τελείωσε το ματς! Η Τότεναμ με «αέρα» πλέον στο 77’ έκανε με κεφαλιά του Κέιν, έπειτα από σέντρα φάουλ από αριστερά, το 4-2. Η υπόθεση νίκη για τους Άγγλους είχε απλά ολοκληρωθεί. Η ανατροπή και η νίκη ήρθε. Ακίνδυνος ο Ολυμπιακός σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, μόλις για λίγα λεπτά μετά το 2-2 πάτησε αντίπαλη περιοχή και από εκεί και πέρα τίποτα. Το μόνο που απέμενε στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν να δούμε το τελικό σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκατσανίγκα, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Οριέ, Ντάιερ (29’ Ερικσεν), Γουίνκς, Άλι (82’ Ντομπελέ), Σον, Κέιν, Λούκας Μόουρα (61’ Σισοκό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μεριά, Ομάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης (73’ Βαλμπουενά), Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε (79’ Ρατζέλοβιτς), Ελ Αράμπι (85’ Γκερέρο)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ