Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αναστασιάδης: Θέλουμε να φέρουμε πίσω τους νέους στα γήπεδα

Ο Διευθυντής marketing της ΕΚΟ, Σωτήρης Αναστασιάδης, μίλησε για την συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχουν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, η ΕΚΟ και ο ΕΣΑΚΕ, παρουσίασαν τη βασική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της χορηγίας του φετινού πρωταθλήματος. 

Με αφορμή τα ανωτέρω, ο κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, διευθυντής marketing της ΕΚΟ, δήλωσε:

«Αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι η ΕΚΟ στηρίζει διαχρονικά το ελληνικό μπάσκετ, το ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και τον κοινωνικό χαρακτήρα του αθλήματος. Φέτος με την υλοποίηση της χορηγίας στην ΕΚΟ Basket League και την ενέργεια Make Your Point, θέλουμε να φέρουμε τους νέους πίσω στα γήπεδα. Στα γήπεδα της ΕΚΟ Basket League, αλλά και στα γήπεδα της γειτονιάς, στις μεγάλες πόλεις αλλά και στις τοπικές κοινωνίες της ελληνικής επαρχίας. Όλοι όσοι αγαπάμε το μπάσκετ, ξέρουμε ότι η σχέση αυτή ξεκινάει από κάποιο ανοιχτό γηπεδάκι, εκεί που δίναμε ραντεβού για να παίξουμε ένα  «μπασκετάκι». Εκεί μπαίνουν οι πρώτοι και πιο σημαντικοί πόντοι, αυτοί που χτίζουν το συναισθηματικό δέσιμο με το άθλημα, με το μπάσκετ μας. Η ΕΚΟ σας προσκαλεί για ένα μονό σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο της χώρας...».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ