Αγωνιστικά μπορεί να μην πείθει όσο θα ήθελαν οι φίλαθλοί της, ωστόσο στο marketing τα πηγαίνει περίφημα!
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να φτάσει σε μυθικό deal με την κινεζική εταιρία Haier, η οποία έχει υπό την σκέπη της τις γνωστές σκούπες Hoover και θα της αυξήσει αισθητά τα ετήσια έσοδα.
Η κινεζική εταιρία, προσφέρει στον σύλλογο του Μάντσεστερ ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ και πρόκειται να μπει στη φανέλα της Γιουνάιτεντ αντικαθιστώντας την ήδη υπάρχουσα Chevrolet, η οποία αποφέρει 70.000.000 ευρώ το χρόνο στο κλαμπ και λήγει το 2021.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
