Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο είναι το 60ό από καταβολής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο λόγος είναι ότι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι κάθε σαββατοκύριακο (και σε ορισμένες περιπτώσεις τη Δευτέρα) παρακολουθούν κάτι διαφορετικό από άποψη θεάματος συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά η συχνότητα με την οποία κάνει την εμφάνισή της η πεμπτουσία του αθλήματος, που δεν είναι άλλη από το γκολ και μαζί της αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθει ο κάθε φίλαθλος όταν βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό.
Από τα στατιστικά στοιχεία της Super League 1 αντλούμε τις εξής πληροφορίες που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Στις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν σημειωθεί συνολικά 204 τέρματα αριθμός αρκετά μεγάλος συγκριτικά με τα προηγούμενα τρία χρόνια. Το μέγεθος του στοιχείου δικαιολογείται με βάση τη συμμετοχή 14 ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα και όχι 16 ή 18 όπως παλαιότερα. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι το 0-0 έχει κάνει την εμφάνισή του μόλις τέσσερις φορές ως τώρα, όταν τα προηγούμενα χρόνια (σε βάθος δεκαετίας) στις πρώτες 11 αγωνιστικές εμφανιζόταν από 5 έως 14 φορές.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!