Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σερέλης: Δεν είναι είδηση ότι ο Λάνγκφορντ έβαλε 33 πόντους

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την ήττα του Λαυρίου από την ΑΕΚ

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, και αναφέρθηκε στην πολύ καλή άμυνα της «Ένωσης», στον Σαντ-Ρος, ενώ αστειεύτηκε και με τους 33 πόντους του Κιθ Λάνγκφορντ σε 36 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή στην άμυνα. Φανταστείτε ότι ο Σαντ-Ρος έπαιξε περίπου 36 λεπτά. Στην ουσία ήταν «κλειδί» για τη νίκη της ΑΕΚ, γιατί έπαιξε πολύ καλά στα πόιντ γκαρντ μας, έπαιζε όπου χρειάστηκε άμυνα. Όλη η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και το περιμέναμε. Θεωρώ πως κι εμείς ήμασταν καλοί στην άμυνα σήμερα, σε γενικές γραμμές ήμασταν στο πνεύμα του αγώνα, αλλά επιθετικά, στην πίεση που δεχτήκαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε τις φάσεις, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε ψυχολογία. Συνεχίζουμε.

Ότι έβαλε ο Λάνγκφορντ 33 πόντους δεν είναι είδηση. Μπορεί να βάζει όσους θέλει. Μπορώ να πω ότι αφού έβαλε 33 πόντους σε 36-37 λεπτά, κάναμε καλύτερο ρεκόρ από άλλες ομάδες (γέλια). Ήταν σχετικά μια καλή προσπάθεια, με λάθη βέβαια, αλλά από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε για τη συνέχεια».

Για το 5-3 ρεκόρ του Λαυρίου, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το 5-3. Αλλά και σήμερα, γιατί δείξαμε σε κάποια σημεία, πως, παρά την νεανική ομάδα που έχουμε και το ότι έπρεπε προσεγγίσουμε κι αμυντικά το παιχνίδι, για να νικήσουμε, το κάναμε αρκετά καλά. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ούτως ή άλλως ξέρουμε πως το επίπεδό μας δεν είναι ίδιο με της ΑΕΚ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ