OΝτράγκαν Σάκοτα είναι ο νέος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα και θα τον οδηγήσει σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Οι Σέρβοι έκαναν πρόταση στον "Σάλε" για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς.
Ο Σάκοτα την αποδέχθηκε και επιστρέφει ως πρώτος προπονητής μετά την εκπληκτική του χρονιά με τη Βασίλισσα όπου κατέκτησε Κύπελλο και BCL.
Η πρόσληψη του από τον Αστέρα αποτελεί μια ακόμα απόδειξη του τεράστιου εκτοπίσματος που διαθέτει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ο 67χρονος πλέον προπονητής έχει εργαστεί κατά σειρά σε IMT, Ζαντάρ, Γιουγκοσλαβία, Τσιμπόνα, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πάτρας, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Ηρακλή, Γιουγκοσλαβία, Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Σερβία, Ερυθρό Αστέρα από το 2005 έως το 2007, Φορτιτούντο Μπολόνια, Τραμπζονσπόρ, Αντάλια και ΑΕΚ. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μετά από τη 10η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20 ρεκόρ 3-7.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σάλε καλή τύχη και κοίτα να μας στείλεις το Γκιστ.
Μα θέλουμε ψηλό "τύπου Γκιστ", όχι τον Γκιστ τον ίδιο..
Καλή επιτυχία στο νέο σου έργο κόουτς. Δεν ξεχνάμε όσα ζήσαμε μαζί.
Ωραία! Έμεινε εντελώς μόνος ο Μάκης, χωρίς μπασκετάνθρωπο να τον συμβουλεύσει δίπλα του...
Ποσά του έδωσαν και επανέρχεται στην προπονητική;;; Μάλλον παρά πολλά! ΑΕΚΑΡΑ γερά σήμερα!