0 ΣΧΟΛΙΑ

Αποχή οι παίκτες της Εθνικής Χιλής

Οι Χιλιανοί διεθνείς δεν κατεβαίνουν σε φιλικό, λόγω της κατάστασης στη χώρα τους

Αναβλήθηκε το, προγραμματισμένο για την Τετάρτη, φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στο Περού και τη Χιλή, μετά την απόφαση των Χιλιανών ποδοσφαιριστών για αποχή.

Οι διεθνείς της Χιλής επέλεξαν να μην κατέβουν να αγωνιστούν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους, το τελευταίο διάστημα.

Οι μεγάλες διαδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά στην πρωτεύουσα, Σαντιάγκο, και τις άλλες πόλεις μετά το κάλεσμα εκατοντάδων κοινωνικών οργανώσεων για να συνεχιστεί η πίεση επί της κυβέρνησης του συντηρητικού προέδρου Σεμπαστιάν Πινιέρα και να επαναληφθεί το αίτημα για άμεσες και βαθιές κοινωνικοοικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Στην ανακοίνωσή της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Χιλής σημειώνει τα εξής: "Οι παίκτες που κλήθηκαν αποφάσισαν να μην παίξουν στο φιλικό με το Περού στις 20 Νοεμβρίου στη Λίμα. Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο. Ο Ρεϊνάλδο Ρούεδα άφησε ελεύθερους τους παίκτες, οι οποίοι από αυτή την ώρα μπορούν να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Η απόφαση κοινοποιήθηκε στην αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Περού".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ