2 ΣΧΟΛΙΑ

Γκίκας στο aek365: Ο καθένας βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του για να παίρνει τις νίκες

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Μπούργος

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε στο aek365 για την μεγάλη νίκη της Βασίλισσας κόντρα στην Μπούργος, για την αμυντική λειτουργία της ομάδας που βελτιώνεται συνεχώς, αλλά και το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Στα τελευταία παιχνίδια έχετε ανεβάσει την απόδοση σας στο αμυντικό κομμάτι. Πόσο σας βοηθάει αυτό;

«Τα παιχνίδια μας θα κρίνονται από την άμυνα. Όσο στο πίσω μέρος, είμαστε καλοί θα κερδίζουμε. Επιθετικά καλώς η κακώς με τον Λάνγκφορντ σε αυτή την κατάσταση είναι μονόδρομος να παίρνει την μπάλα. Σήμερα ήταν εκπληκτικός. Κάνει αίσχη (σ.σ. γελάει), πρέπει να παίρνει την μπάλα. Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Αυτό αποτυπώνεται και στο σερί που έχουμε κάνει. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στο BCL. Όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε».

Νιώθετε πλέον ότι όσο περνάει ο καιρός, δένεστε περισσότερο ως ομάδα;

«Σίγουρα θα δέναμε. Κάνουμε σκληρή προπόνηση και μεθοδευμένη. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και όπως σου είπα το ξεκίνημα μας στη χρονιά δεν μας αντιπροσώπευε. Οι νίκες μας προέρχονται από την αμυντική σκληράδα που βγάζουμε σε κάθε ματς. Ο καθένας από εμάς βάζει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα, για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Πώς νιώθεις στην ΑΕΚ; 

«Νιώθω φανταστικά στην ΑΕΚ. Το κλίμα είναι υπέροχο. Νιώθω πολύ καλά όταν κερδίζουμε. Δε με νοιάζει τίποτα άλλο. Θέλουμε το σερί μας να διευρυνθεί. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να παίρνουμε νίκες, γιατί όλοι μέσα από αυτές νιώθουμε καλύτερα».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε τίποτα. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής έχει μια καλή ομάδα και μια σκληρή έδρας. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Ο Ηρακλής έχει κάνει νίκες. Εμείς πρέπει να πάρουμε την νίκη. Με τις ήττες που έχουμε κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να χάσουμε κι άλλο έδαφος. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε την νίκη και να διευρύνουμε το σερί μας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΜΑΣ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
xark21 - 13/11/2019 23:49

Ακριβός ότι συμβαίνει και στην μπάλα δλδ ...

Bomb - 13/11/2019 23:34

Η ομάδα πάνω από τους παίκτες....Η δήλωση καθαυτή τα λέει όλα.... Συγχαρητήρια για το ήθος και την ποιότητα σου!

ΕΠΟΜΕΝΟ