5 ΣΧΟΛΙΑ

Λανγκφορντ: Νιώθω καλά και δεν φοβάμαι να χάσω σουτ

Ο εκπληκτικός απέναντι στην Μπούργος, Αμερικανός μίλησε για την εμφάνιση του και τη συνέχεια

Με 30 πόντους και τεράστια εμφάνιση ο Κιθ Λάνγκφορντ οδήγησε την ΑΕΚ σε νίκη επί της Μπούργος. Ο Αμερικανός μιλώντας μετά το ματς τόνισε:

"Πήραμε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και είμαστε πλέον στην πρώτη θέση. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Κάναμε κάποιες ήττες στην αρχή αλλά τώρα είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Αντιδράσαμε εξαιρετικά όταν η Μπούργος μας πίεσε και πήραμε τη νίκη.

Είμαι μεγάλος, αλλά είμαι σπουδαίος και το ξέρω. Έτσι θέλω να είμαι κάθε μέρα. Aισθάνομαι καλά, το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν φοβάμαι να χάσω κάποιο σουτ. Πρέπει να είσαι πολύ επιθετικός και να μην σταματήσεις. Είμαι αφοσιωμένος.

Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι και όχι να κάνουμε προβλέψεις για το μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Τα έχω δει όλα στην καριέρα μου και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το πιο σημαντικό είναι πλέον να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Ayrton - 14/11/2019 08:58

Το θέμα μαζί σου είναι ότι........ οσα και να χάσεις..... θα το πάρεις το ρημάδι το σουτ. Δεν νιώθεις τίποτα! Serial Killer! Και για εμένα αυτό κάνει την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να ξέρει ότι έχει κάποιον να αφήσει την μπάλα, όταν δνε υπάρχουνε κουράγια, ψυχολογία, αυτοπεποίθηση. Και αυτός είσαι εσύ!... Συνέχεια
Και σε έναν τέτοιον παίχτη, απλά δεν μπορείς να πείς μην βαράς.... ακόμα και όταν δεν ειναι στην βραδιά του. Γιατί απλά μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη, και να σου πάρει το ματς.


Το μόνο είναι ότι η ομάδα πρέπει να μάθει να λειτουργεί με την απόλυτη προσοχή που τραβάει πάνω του. Σε όλα τα επίπεδα. Είναι ο Λάγκφορντ... και τέλος. Δεν μπορεί να τραβήξεις τα φώτα απο πάνω του.

taxiss21 - 13/11/2019 21:42

Κρατα τον πρόεδρε και τοτ χρόνου τρομερος σκορερ!

agabak - 13/11/2019 21:21

Είχα γράψει μετά την ήττα από Ηφαιστο εδώ ότι ο Λανγκφορντ θα είναι το βαρόμετρο στη φετινή μας πορεία και μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ. Ο παιχταράς επιβεβαιώνει ποσό μεγάλος ηγέτης και σκόρερ είναι στις καλές αλλά και τις κακές βραδιές του που δεν κρύβεται.

blueplanet - 13/11/2019 21:18

Συγχαρητήρια σου αναλογούν.Παράλληλα χαμηλών τόνων άνθρωπος και ταπεινός.!!!

ilias87 - 13/11/2019 21:08

Απλά ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ευχαριστούμε Για το δωράκι από τη βαζελα....

ΕΠΟΜΕΝΟ