Quantcast
NEWS
53 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ έδωσε αναγκαστικά πολύ αέρα στους παίκτες και το πληρώνει

Τι είπε για την ομιλία του Ιλια Ίβιτς, τον Λιβάγια και το θέμα του προπονητή

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM. "Το νορμάλ είναι να υπάρξει τιμωρία στον Λιβάγια, δεν μπορεί να περάσει έτσι. Έγινε δημόσια μπροστά σε όλους. Το θεωρώ πιο σοβαρό παράπτωμα από αυτό του Βράνιες. Δεν θέλω να πω ότι πρέπει να φάει πέντε μήνες επειδή ο Βράνιες έφαγε έναν αλλά εγώ το θεωρώ πιο σοβαρό. Έχω άποψη, έγινε μπροστά στα μάτια μου και το έδειξε και η τηλεόραση. Για εμένα επηρέασε πάρα πολύ την ομάδα" τόνισε και συνέχισε: "Η ΑΕΚ προσπαθεί να προσαρμόσει τους παίκτες στα δικά της δεδομένα. Αυτό με τον Λιβάγια και τον Βράνιες αρχικά πέτυχε αλλά στη συνέχεια δεν πήγε τόσο καλά. Ο Λιβάγια της πρώτης σεζόν με τον Λιβάγια που είδαμε προχτές είναι δύο άλλοι άνθρωποι, όχι απλά δύο άλλοι ποδοσφαιριστές. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ προσπαθεί και θα προσπαθεί.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κάποιος ποδοσφαιριστές που από την αρχή που ήρθαν στην Ελλάδα είπαμε ότι δεν είναι και οι άριστοι επαγγελματίες σε συμπεριφορά. Το ξέραμε αυτό και για τον Βράνιες και για τον Λιβάγια. Η ΑΕΚ πήρε παρά πολλά πράγματα από αυτούς. Και φέτος ακόμα να θυμίσουμε ότι πριν από έναν μήνα ο Λιβάγια ήταν ο κορυφαίος. Είχαμε όμως αυτό το περιστατικό. Θεωρώ ότι είναι και αποτέλεσμα όσο έγιναν με τον Καρντόσο. Η ΑΕΚ προσπάθησε να κρεμαστεί πάνω στους ποδοσφαιριστές της για να σώσει ό,τι μπορούσε να σώσει μετά απ' οσα έγιναν το καλοκαίρι. Αυτό, όπως το είδαμε να συμβαίνει, έκανε τους παίκτες να νιώσουν ότι είναι πιο μεγάλοι από την ομάδα ή ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό για να μαζευτεί δεν είναι καθόλου εύκολο"

Για το θέμα του προπονητή τόνισε: "Σαφώς και πάντα παίζει ρόλο και ο προπονητής. Ο Λιβάγια είχε βγει και είχε πει ότι θα κρατούσε τον Κωστένογλου. Ο ίδιος ο Μελισσανίδης μίλησε με παίκτες για το θέμα και γενικότερα υπήρχε ένα θετικό κλίμα. Ακόμα και ο κόσμος ήταν πολύ θετικός στο να συνεχίσει. Είχα πει και τότε όμως ότι δεν είναι και το καλύτερο οι παίκτες να αισθάνονται ευτυχισμένοι με τον προπονητή. Είναι απίθανο να στηριχτεί η σχέση προπονητή-παικτών μόνο στην ανθρώπινη επαφή. Στην στραβή τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Το είδαμε και προχτές. Ο Λιβάγια πρέπει να βγει γιατί είναι επικίνδυνος για την ομάδα. Βγαίνει αυτός που είναι αποδιοργανωμένος και μπαίνει στο ματς κάποιος που μπορεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Τώρα δεν ξέρω να υπάρχει κάτι προχωρημένο αλλά νομίζω ξέραμε από την αρχή ότι ο Κωστένογλου δεν θα είναι ο μόνιμος προπονητής της ΑΕΚ"

Για τα όσα είπε ο Ίβιτς ανέφερε: "Είχαμε χθες μια ομιλία του Ιλια Ίβιτς που για πρώτη φορά ειπώθηκε από άτομο της ΑΕΚ ότι μπορούμε να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή. Είναι μου κουβέντα που έχει ξαναειπωθεί. Ακόμα και σε μεγάλες ήττες. Για αυτό είπα ότι αυτό που έγινε προχτές ήταν πολύ χειρότερο από κάθε άλλο στραβό αποτέλεσμα των τελευταίων ετών. Πλέον ο χρόνος θα μας δείξει τι θα γίνει".

Αναφερόμενος στο Μάρκο Λιβάγια τόνισε: "Ο Λιβάγια είναι μια προσωπικότητα και ένας παίκτης που τον έχουμε δει στα πολύ καλά του. Μπορεί λοιπόν να το ξαναδούμε σύντομα. Μπορεί να το μετανιώσει και αυτά που του ειπώθηκαν να παίξουν τον ρόλο τους. Οπότε περιμένουμε και ο χρόνος θα δείξει".

Όσο για τον Κρίστιτσιτς είπε: "Ο Κρίστιτσιτς είπε στο ημίχρονο ότι δεν αισθάνεται καλά. Του ζήτησαν να συνεχίσει και απάντησε πως στην κατάσταση που είναι θα είναι κακό για την ομάδα γιατί δεν μπορώ να δώσω το 100%.. Μπορεί ποδοσφαιρικά να μην έχει δώσει αυτά που περίμενε η ΑΕΚ αλλά δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Είναι ένας άριστος χαρακτήρας, ένας άριστος οικογενειάρχης. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που είπε. Δεν είπε για πονοκεφάλους, είπε γενικά ότι δεν αισθάνεται καλά. Ότι έχει ζαλάδες, ότι νιώθει αδυναμία και ατονία. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί".

Για τον Τσιτσιρέτι τόνισε: "Είναι όντως μια περίπτωση με την οποία έχει ασχοληθεί ο Ίβιτς. Να πω όμως την αμαρτία μου δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα μια τέτοιας κίνησης, αν τελικά γίνει. Είναι ένας παίκτης που παίζει δεξιά με αριστερό πόδι, δηλαδή Βέρντε και Ντέλετιτς. Ο Βέρντε παίρνοντας επιτέλους κάποια παιχνίδια σερί δείχνει καλά στοιχεία. Όλη το είδαμε στο με τον Παναθηναϊκό. Θα το θεωρήσω αφύσικο να ξεκινήσει η ΑΕΚ τις μεταγραφές της από μια θέση όπου έχει έναν πολύ καλό παίκτης με συμβόλαιο τριών ετών και τον έχει πληρώσει ένα εκατομμύριο και άλλων έναν παίκτη με τρία χρόνια συμβόλαιο. Να πάρει έναν παίκτη δανεικό σε αυτή τη θέση για ποιο λόγο; Ένα παίκτη που δεν έχει καθόλου ρυθμό. Είναι ωραίος ποδοσφαιριστής, τυχαία των γνωρίζω από πιο παλιά. Έχει ωραίο στιλάκι, πρέπει να είναι και προσωπικότητα. Έχει καλό αριστερό αλλά δεν βλέπω την σκοπιμότητα. Ίσως το θέμα να έχει σχέση με την περίοδο που ο Βέρντε ήταν παραγκωνισμένος και ίσως θεωρούσαν ότι δύσκολα θα βοηθήσει. Με τα νέα δεδομένα. Με το γεγονός ότι τώρα βλέπουμε τον Βέρντε, δεν ξέρω αν μπορεί να προχωρήσει κάτι τέτοιο".  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ