Quantcast
NEWS
26 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπλάνκο: Περιμένω την ανανέωση 1,5 χρόνο

Ο Αργεντινός μίλησε από το Ζέεφελντ για την... περιπέτεια της ανανέωσης του συμβολαίου του - Ξεκαθάρισε ότι «είμαι επιθετικός και όχι χαφ», ενώ τόνισε για τις αλλαγές που χρειάζονται, το θέμα με τη Μαγιόρκα και τον Λυμπερόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «πατέρα» ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που ξεκίνησε την ιστορία με την ανανέωση του συμβολαίου του πριν από 1,5 χρόνο. Έκτοτε δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και ο Ισμαέλ Μπλάνκο περιμένει... Δείχνει όμως πλέον ήρεμος στην... αναμονή. Από το Ζέεφελντ ο Αργεντινός στέλνει ξανά μήνυμα στη διοίκηση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Αν όχι θα «δούμε τι θα γίνει μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου». Ο «Ζορό» τονίζει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αρνείται να μιλήσει για το θέμα με τη Μαγιόρκα γιατί «δεν μου έχει πει τίποτα ο μάνατζέρ μου». Αναφέρεται επίσης και στα αγωνιστικά, αποθεώνοντας τον Νίκο Λυμπερόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «πατέρα», ενώ για τη θέση του ξεκαθαρίζει ότι «ελπίζω να γυρίσω και να παίξω στη φυσική μου θέση την επίθεση».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ισμαέλ Μπλάνκο:

Έπειτα από δυο παραγωγικές χρονιές δεν ήσουν πέρυσι το ίδιο παραγωγικός. Που το αποδίδεις;

«Η αλήθεια είναι ότι για όλους πέρυσι ήταν δύσκολη χρονιά. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά και ο επιθετικός επηρεάζεται. Και όταν δεν κάνεις ευκαιρίες και ο επιθετικός δεν μπορεί να βάλει γκολ».

Πιστεύεις ότι και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο;

«Εδώ και 1,5 χρόνο ακούω για ανανέωση. Αν έρθει η ανανέωση θα έρθει, αν δεν έρθει θα περιμένουμε να τελειώσει το συμβόλαιο και θα δούμε».

Σε εκνευρίζει όλο αυτό το θέμα;

«Έχουν γίνει συζητήσεις εδώ και 1,5 χρόνο. Είμαι ήρεμος και αν έρθει η ανανέωση ήρθε».

Παρ' όλο αυτό το θέμα, παραμένει η επιθυμία σου να μείνεις στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια;

«Προσωπικά έχω βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχω δηλώσει και παλιά ότι είμαι χαρούμενος. Αν έρθει η πρόταση θα είμαι χαρούμενος αν όχι θα ψάξω κάτι άλλο στο τέλος του συμβολαίου μου».

Η επιστροφή του Λυμπερόπουλου σε χαροποιεί;

«Ο Λυμπερόπουλος με βοήθησε πολύ την πρώτη χρονιά. Τον θεωρώ σαν... πατέρα μου στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε».

Αρκετοί μιλούν για αλλαγή στα αποδυτήρια. Το εισπράττει και ο Ίσμαελ;

«Είμαστε όλοι εδώ. Προσπαθούμε να δουλεύουμε όλοι μας καλά. Θα δούμε στην πορεία αν θα συνεχιστεί το ίδιο θετικό κλίμα».

Με την επιστροφή του Λυμπερόπουλου ευελπιστείς να γυρίσεις και εσύ σαν φορ περιοχή και να μη χρησιμοποιηθείς σαν δεξί χαφ μπακ;

«Ελπίζω και θέλω να αγωνιστώ ξανά στην επίθεση, γιατί όταν εγώ ήρθα στην ΑΕΚ ήρθα σαν επιθετικός. Ελπίζω φέτος να παίξω μόνο σε αυτή τη θέση. Πέρυσι είχα παίξει σε μία άλλη θέση λόγω τακτικής που δεν μου άρεσε, αλλά αναγκάστηκα να παίξω».

Με τον προπονητή σου αισθάνεται καλά;

«Σίγουρα ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Εγώ προσπαθώ να κάνω καλή προετοιμασία για να ξεκινήσω καλά στους αγώνες».

Είσαι ο παλιότερος ξένος της ομάδας. Πώς αντιμετώπισες την τελευταία διετία;

«Είναι δύο δύσκολα χρόνια. Κάποια πράγματα χρειάζονται αλλαγές. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Αυτό που μπορώ να ζητήσω από τον κόσμο είναι στήριξη και στις δύσκολες στιγμές».

Το όνομα του Σκόκο και το δικό σου συζητιέται για μεταγραφές. Το συζητάτε καθόλου;

«Με τον Νάτσο δεν έχουμε μιλήσει πολύ. Αν θέλετε να ρωτήσετε τον Νάτσο κάτι να σας το πει ο ίδιος. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα για μένα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι διαβάζω από σας τους δημοσιογράφους».

Πρόσφατα ο Σέρα Φερέρ δήλωσε ότι θα σε ήθελε στη Μαγιόρκα. Θα ήθελες να αγωνιστείς σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα;

«Νομίζω θα ήταν έλλειψη σεβασμού να μιλήσω για κάτι τέτοιο».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ