Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χίος: Διακοπή στο ματς για... πρόταση γάμου (VIDEO)

Οργανωμένος πήγε ο αρχηγός της Δάφνης

Ενας ποδοσφαιριστής στη Χίο αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του στο γήπεδο. Μόλις ξεκίνησε η αναμέτρηση Μικρασιατικής- Δάφνης, διακόπηκε και ο Βασίλης Τσατάλης, αρχηγός της Δάφνης, έτρεξε προς τις κερκίδες, μαζί με τους συμπαίκτες του, που ήταν οι… βοηθοί του, αφού φορούσαν μπλουζάκια που σχημάτιζαν τη μεγάλη ερώτηση: «Θα με παντρευτείς;».

Ο ποδοσφαιριστής ήταν απόλυτα οργανωμένος, αφού είχε και ανθοδέσμη και δαχτυλίδι. Η σύντροφός του, Ελεάννα, ήταν εμφανώς συγκινημένη, ενώ δεν χρειάστηκε να απαντήσει σε αυτή την πρόταση γάμου, αλλά να… γράψει. Ο ποδοσφαιριστής φορούσε μπλούζα που έγραφε το όνομά της και «Ναι ή Οχι» και εκείνη με ένα μαρκαδόρο επέλεξε το «Ναι».

Δείτε το βίντεο που "ανέβασε" η ιστοσελίδα chiosin.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ