LA LIGA-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-4
Γήπεδο: Ιπουρούα
Η Ρεάλ κέρδισε εύκολα την Εϊμπάρ με 4-0, πέρασε μόνη πρώτη και περιμένει να δει τι θα κάνει η Μπαρτσελόνα.
Στο 3ο λεπτό η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Μπενζεμά αλλά στο ριπλέι φάνηκε πως ο Γάλλος ήταν εκτεθειμένος, ενώ στο 11’ ο Αζάρ έβγαλε για τον Μπενζεμά που μέσα από τη μικρή περιοχή, πλάσαρε πάνω στον Ντμίτροβιτς. Ωστόσο στο 17’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ντμίτροβιτς, η μπάλα στρώθηκε αριστερά στον Μπενζεμά που έκανε το 0-1 με πλασέ. Και σχεδόν με τη σέντρα, οι Μαδριλένοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ράμος έκανε το 0-2 από τα 11 μέτρα.
Η «βασίλισσα» ήταν κυρίαρχος στο ματς και στο 27’ κέρδισε κι άλλο πέναλτι σε ανατροπή του Βάσκεθ από τον Άνχελ και ο Μπενζεμά το εκτέλεσε αυτή τη φορά για το 0-3.
Στο 47’ το σουτ του Αζάρ κόντραρε και πέρασε λίγο έξω όπως και το συτ του Ντε Μπλάσις στο 51’. Ωστόσο στο 61’, ο Μόντριτς έστρωσε για τον Βαλβέρδε κι αυτός με πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 4-0.
ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Κότε, Ντιόπ (81’ Εσπόσιτο), Ινούι, Μπιγάς, Ορεγιάνα (65’ Λεόν), Ντε Μπλάσις, Κίκε (81’ Τσαρλς), Εσκαλάντε, Ενρίχ
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Μεντί, Κασεμίρο, Λούκας Βάσκεθ (81’ Μπραχιμ Ντίαθ), Βαλβέρδε (72’ Ίσκο), Μπενζεμά, Αζάρ (72’ Βινίσιους).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
