0 ΣΧΟΛΙΑ

Σούσο: Στη Μίλαν η μετριότητα δεν είναι αποδεκτή

Ο Ισπανός ακραίος φορ υποστήριξε πως είναι θέμα χρόνου να ανέβει η ομάδα

Με τη συμπλήρωση 11 αγωνιστικών στη Serie A, η Μίλαν είναι κάτω από το μισό της βαθμολογίας, με έξι ήττες, και ο Σούσο υπογράμμισε πως η μετριότητα δεν είναι αποδεκτή για μια ομάδα, όπως αυτή του Μιλάνου, ζητώντας, παράλληλα, χρόνο και στήριξη.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Ισπανός ακραίος επιθετικός τόνισε: "Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερα για την Μίλαν, την ιστορία της και τους οπαδούς της. Διανύουμε μία αρνητική περίοδο, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, αλλά δουλεύουμε κάθε ημέρα για να βρούμε τη λύση.

Είμαστε Μίλαν και η μετριότητα σε έναν τέτοιο σύλλογο είναι μη αποδεκτή. Είμαι ο πρώτος που δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου, οπότε δεν τίθεται θέμα κριτικής ή πίεσης.

Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να κριτικάρουν και εγώ αξίζω να αποδοκιμαστώ, αλλά τους ζητώ να με εμπιστευτούν σε αυτό που τους λέω: ότι θα δουν τον καλύτερο εαυτό του Σούσο ξανά".

Στην κριτική που του ασκείται, ότι η Μίλαν έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της πάνω του, ο Σούσο δήλωσε: "Εάν η Μίλαν θέλει να παίζεις από δεξιά, αυτό δεν είναι κάτι που αποφάσισα εγώ. Εάν ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου βασίζονται πάνω σου, σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά.

Είναι επίσης αλήθεια πως τελευταία είχαμε κάποιες αλλαγές στην κορυφή που μας επηρέσαν σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά αισθανόμαστε πιο ήρεμα τώρα με τον Έλιοτ στο τιμόνι του συλλόγου.

Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να τα πάμε καλά και μερικές φορές είναι θέμα χρόνου να ανεβούμε, αν και ο χρόνος θεωρείται πολυτέλεια στις μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε πως είμαστε στο σωστό σημείο και τα πράγματα θα βελτιωθούν με το νέο μας προπονητή".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ