EUROPA LEAGUE-12ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 3-0
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Παρτιζάν και καθάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στο 7ο λεπτό ο Ράσφορντ έχασε απίθανη ευκαιρία εξ επαφής ενώ στο 15’ αστόχησε και πάλι από κοντά αλλά στο 22’ ο Ράσφορντ πέρασε για τον Γκρίνγουντ που με σουτ έκανε το 1-0. Και μάλιστα στο 33’ ο Μαρσιάλ έκανε φοβερή ενέργεια στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 50’ ο Γιανγκ έστρωσε στον Ράσφορντ που έγραψε το 3-0 με σουτ.
Στο 52’ το σουτ του Γιανγκ πέρασε έξω όπως κι εκείνο του Ράσφορντ στο επόμενο λεπτό,
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Μαγκουάιρ, Μάτα, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινεϊ (76’ Λίνγκαρντ), Γιανγκ, Φρεντ (63’ Γκάρνερ), Γκρίνγκουντ, Ρόχο, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (67’ Περέιρα)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Στόικοβιτς, Πάβλοβιτς, Μίλετιτς, Ουρόσεβιτς, Σουμά, Όστοϊτζ, Σκέκιτς, Ασάνο (69’ Στεφάνοβιτς), Σαντίκ (85’ Ιβάνοβιτς), Νάτχο, Ζντίελαρ.
ΑΣΤΑΝΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ: 0-5
Γήπεδο: Αστάνα Αρένα
Η Αλκμαάρ διέλυσε με 5-0 την Αστάνα μέσα στο Καζακστάν, έφτασε τους 8 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση.
Στο 9ο λεπτό, ο Στενγκς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Έριτς να διώχνει δύσκολα όπως έκανε και στο 19’ σε σουτ του Βάινταλ από αριστερά. Στο 23’ ο Ροουκάβινα έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Μποαντού από ιδανική θέση, σούταρε άστοχα, αλλά στο 29’ ο Πστνίκοβ έκανε το λάθος αύτη τη φορά και ο 18χρονος επιθετικός της Αλκμαάρ πήρε την μπάλα και πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1.
Μάλιστα στο 37’ ο Μποαντού βρέθηκε απέναντι στον Έριτς αλλά δεν τελείωσε τη φάση και προτίμησε να πασάρει προς τον Στενγκς, με την άμυνα της Αστάνα να σώζει, ενώ στο 52’ ο Μίντσε με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2.
Μάλιστα στο 56ο λεπτό ο Μποαντού πλάσαρε άστοχα από τα τρία μέτρα αλλά στο 57’ ο άσος της Αλκμαάρ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ιντρίσι έγραψε το 0-3 σε κενό τέρμα.
Με τη σέντρα, ο Σόμκο έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Μπιζό έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 76’ ο Χατζηδιάκος με άπιαστο σουτ έκανε το 0-4. Και με τη σέντρα, οι Καζάκοι έκαναν νέο τραγικό λάθος, ο Ιντρίσι έβγαλε στον Μποαντού που σε κενό τέρμα έγραψε το 0-5. Στο 90+3' ο Μποαντού έχασε το άχαστο σε κενή εστίς μετά από γύρισμα του Σουγκαβάρα από δεξιά.
ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοβ (74’ Μουζίκοβ), Ροτάριου (71’ Μουρταζάιεβ), Τομάσοβ, Μαέβσκι, Λογκβινένκο, Πέρτσουκ, Ποστνίκοβ, Σόμκο, Κιζνιτσένκο
ΑΛΚΜΑΑΡ: Μπιζό, Σβένσον (61’ Σουγκαβάρα), Χατζηδιάκος, Μίντσε (66’ Κλασί), Στενγκς (77’ Αμπουκλάλ), Μποαντού, Κοουπμάινερς, Ντε Βιτ, Ιντρίσι, Βάινταλ, Βάουτενς
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
