Ως γνωστόν η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μπαντίρμα, αύριο (06/11, 19:00) στην Πάνορμο. Δηλώσεις για αυτό το ματς, έκανε ο προπονητής των Τούρκων. Ο Χακάν Ντεμίρ, μίλησε για τη βαθιά μπασκετική κουλτούρα που έχει η Βασίλισσα, τονίζοντας τα εξής: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι για εμάς πολύ σημαντικό προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας στο φετινό BCL που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ΑΕΚ έχει πολύ βαθιά μπασκετική κουλτούρα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς πετύχαμε την προηγουμένη εβδομάδα την πρώτη νίκη μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών μπροστά στο κοινό μας, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας».
Σμιθ: Πολύ σημαντικό το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
Δηλώσεις έκανε και ο Τζέιμι Σμιθ. Ο 30χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ της Μπαντίρμα, στάθηκε στη σημασία που έχει το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, για την ομάδα του: «Καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη νίκη μας την προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στην Μπούργος, μία νίκη πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Όμως, η σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ είναι εξίσου μεγάλη. Δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον για εμάς. Θέλουμε να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας και χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
