Ο Σουηδός σούπερ σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποχωρήσει από τους Γκάλαξι και αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στη Serie A με την Μπολόνια μάλιστα να δίνει μεγάλη μάχη για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των «Ροσομπλού».
Η Μπολόνια έχει ρίξει το βάρος στην πολύ καλή σχέση που έχει ο Ζλάταν με τον τεχνικό Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τους δύο άνδρες να μιλάνε στο τηλέφωνο για το ενδεχόμενο της μετακίνησης του «Ίμπρα» στην Μπολόνια.
Πάντως ο ίδιος με μήνυμά του στην Gazzetta dello Sport τόνισε ότι τον Δεκέμβρη θα πάρει την οριστική του απόφαση, την οποία και θα ανακοινώσει στα media: «Τον Δεκέμβρη θα σας τα πω όλα», ήταν συγκεκριμένα το μήνυμα του Σουηδού σούπερ σταρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!