Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ντου» Κούγια στον τέταρτο, τον απέβαλε ο Κομίνης! (ΦΩΤΟ)

Ξέφυγε ο ιδιοκτήτης της Λάρισας μετά το ακυρωθέν γκολ του Ουάρντα που σωστά δεν μέτρησε αφού στην αρχή έχει προηγηθεί οφ-σάιντ

Αποβλήθηκε ο... Αλέξης Κούγιας στο AEL FC Arena. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, μετά το ακυρωθέν γκολ του Ουάρντα στο 35ο λεπτό, έκανε «ντου» στον τέταρτο διαιτητή εκφράζοντας με έντονες φωνές τα παράπονα του, με αποτέλεσμα να δει όπως προβλέπεται την κόκκινη από τον άρχοντα του αγώνα Κομίνη, πηγαίνοντας να παρακολουθήσει το υπόλοιπο από την εξέδρα. Εκτός από το γκολ του Ουάρντα, που σωστά ακυρώθηκε μέσω VAR αφού υπάρχει συμμετοχή εκτεθειμένου παίκτη της ΑΕΛ στο ξεκίνημα, υπάρχει και δεύτερο γκολ που ακυρώνεται στην Λάρισα δευτερόλεπτα μετά το «ντου» Κούγια. Και αυτό, σωστά ακυρώθηκε.

Την ώρα της αποβολής Κούγια, ακολούθησαν και κάποιοι διάλογοι του ρέφερι με τον άνθρωπο ασφαλείας. Ο Έλληνας διαιτητής είπε «Πάρτε τον από εδώ», για να απαντήσει ο άνθρωπος ασφαλείας πως δεν μπορεί να το κάνει, με τον Κομίνη να λέει «Και ποιος θα τον βγάλει, εγώ;».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ