Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο κόουτς του Πανιωνίου Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος μετά την ήττα από την ΑΕΚ είπε«Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί στο γήπεδο κόντρα σε μια πολύ καλή άμυνα. Μείναμε στο αποτέλεσμα του Ηρακλή. Είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Υπήρχε η αίσθηση πως με τη σκληρή δουλειά κάναμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς πρέπει να πάμε πιο βαθιά για να έχει διάρκεια η ομάδα. Δεν έγινε σήμερα και η ΑΕΚ κέρδισε με μεγάλο σκορ, το οποίο είναι φάρος για εμάς για τη συνέχεια».
Για το τι προβλημάτισε περισσότερο: «Δεν υπήρχαν τα επίπεδα ενέργειας ώστε να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εάν λέμε άλλα και γίνονται άλλα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό τρόπο για να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΝΑΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ