Ταξίδι λίγων ωρών στο Μόναχο πραγματοποίησε χθες ο Ίλια Ίβιτς και αυτό το ταξίδι, σύμφωνα με την Ώρα, έγινε για τον Ορέστη Κιομουρτζόγλου. Πρόκειται για Έλληνα ομογενή ο οποίος αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην ολλανδική Χέρακλες και η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερμανία. Ο ηλικίας 21 ετών κεντρικό χαφ θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Εχει ύψος 1.88, παίζει στη μεσαία γραμμή και μάλιστα έχει κληθεί και στην Κ21 της Γερμανίας με την οποία πρόσφατα έπαιξε για 45 λεπτά κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας.
Το περασμένο καλοκαίρι η Χέρακλες αγόρασε τον Κιομουρτζόγλου από την Ουντερχάχινγκ έναντι 300.000 ευρώ και τον «έδεσε» με συμβόλαιο ως το 2021. Ηδη μετράει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ολλανδία, 900 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ.
Γενικά ο Ίβιτς απο την ημέρα που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ έχει κάνει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό. Και θα κάνει κι άλλα...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κατάλαβα.....Θα τρεξει τώρα να τον πάρει ο ΟΣΦΠ ετσι για σπάσιμο , και δανεικός του χρόνου στα παραρτήματα. Αυτό δεν γίνεται πάντα;
Αντρε σιμοες επιτελους παγκο δν το βλεπουν στην ομαδα ο πιο χαλια παίχτης μεχρι στιγμης!!! Ας ερθει με το καλο ο πιτσιρικάς
Και κάτι άλλο σημαντικό . Ενας θα έρχεται , δύο θα πρέπει να φεύγουν .Να αραιώνουμε επιτέλους από κάποιους που κατσικώθηκαν στα κεφάλια μας..Ο εφιάλτης μας σιγά -σιγά να φτάνει στο τέλος του.!!! Μόνη μας ελπίδα ο Ιβιτς να οικοδομήσει μία σοβαρή ομάδα!!!! Μερικοί που μου βάζετε dislikes , σε τι διαφωνείτε;
@blueplanet
Βρέθηκαν, ήδη δύο λύσεις, αδερφέ. Γυρνάει, στην Σπόρτινγκ, ο Ζεράλδες και αποδέσμευση Μοράν. Κάτι αρχίζει, να «γέρνει» θετικά, στον οργανισμό ΑΕΚ!!!
Κωνσταντίνε μου ,τι να σου κάνουν οι δύο...Είκοσι δύο απαιτείται να μας χαιρετήσουν και να έλθουν έντεκα!!!!
@blueplanet
Προφανώς και δεν μένουμε εκεί! Αλλά έγινε, η αρχή, αναμένουμε και την συνέχεια. Γενικότερα, βλέπω σχόλια του τύπου «Πάλι τα ίδια θα γίνουν, όπως κάθε χρόνο, που ακούγονται πάλι τα ίδια ονόματα και ότι ψάχνουμε παίχτες στις ίδιες θέσεις».... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θεωρώ, αυτές τις λογικές εντελώς λάθος. Τα τελευταία 2,5 χρόνια, είχαμε τον ίδιο τεχνικό διευθυντή και πραγματικά γινόντουσαν τα παραπάνω. Πλέον, έχουμε έναν σοβαρό άνθρωπο, που ξέρει ποια είναι η δουλειά του. Αμφιβάλλω, εάν πέρασε απ'το μυαλό του «Λύμπε», ότι πρέπει να αποδεσμεύσουμε και μερικούς παίχτες.
Γενικότερα, είχαμε έναν άνθρωπο που επειδή τον αγαπήσαμε σαν ποδοσφαιριστή, είχαμε την εντύπωση ότι θα γίνει το ίδιο και από άλλο πόστο. Τελείως λάθος! Υπάρχουν και περιπτώσεις σαν τον Ίβιτς, που τα κατάφερε και τα δύο, αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνεται με όλους το ίδιο.
Γι'αυτό, θεωρώ, πώς είναι απ'τις στιγμές, που ο ΑΕΚτζής, πρέπει να κάνει υπομονή. Έχει επιτέλους, έναν άνθρωπο, που μπορεί να μας πάει στον σωστό δρόμο. Ας τον αφήσουμε, να δουλέψει και μετά κρίνουμε, όλοι μας.
Dislike διότι ΟΛΟΙ οι παίκτες της ΑΕΚ αξίζουν σεβασμό και αξιοπρεπή αντιμετώπιση.Κανεις δεν ήρθε μόνος του και κατσικωθηκε, τον έφεραν στην ομάδα και αν δεν ταίριαξε δεν είναι δικό του πρόβλημα το πως θα φύγει αλλά της ομάδας.
Αλλο πάλι τούτο με τον φίλο corfaek.Εξυπακούεται λάθη δικά μας μάζεψαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα που ούτε κοντρόλ δεν ξέρουν να κάνουνε ή σε άδειο τέρμα θα κανέψουν περιστέρια.Σεβασμό να δείξω σε ποιόν;Εμένα ποιός με σεβάστηκε;Διασύρεται η ομάδα μας από εβδομάδα σε εβδομάδα και εσύ προτείνεις σαβουάρ βιβρ; Καθυστερημένος 5 λεπτά να πάει εργαζόμενος στη δουλειά του ,τον σχολάνε.!!!
Σίγουρα θα είναι καλύτερος από τον Αντρέ Σιμοες...
Σίγουρα θα είναι καλύτερος από τον Αντρέ Σιμοες...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ τυχερος ο νεος.Τρεις κοντρες κερδισε στο γκολ ο μαγκας.
Καλημέρα, δεν θέλω να θίξω κανένα σας αλλά όλοι οι άλλοι παίρνουν από β, γ Γαλλίας, Τσετσενιας, Κολομβίας είναι παιχταράδες εμείς ο ένας βρωμάει ο άλλος λαχείο τι να πω δεν ξέρω δεν περιγράφω άλλο μόνο ΑΕΚ
Παιδιά μια ερώτηση. Αν βγάλω σήμερα κάρτα φίλου ΑΕΚ από το Public, θα μπορέσω να πάω αύριο στο γήπεδο; Το λέω γιατί στα Public σου δίνουν μόνο αποδεικτικό και όχι την κάρτα πλαστικοποιημένη.
Κρατάς την φωτοτυπία με τον κωδικό και την δείχνεις κάθε φορά που αγοράζεις εισιτήριο. Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω στα. Public.
Φίλε συγνώμη αλλά δεν έχεις πάει ούτε μια φορά στο γήπεδο? Θα σε....... μαλωσωωω. χαχαχα. Η κάρτα φίλου είναι για μια φορά και ισχύει για ένα χρόνο.
Φέτος όχι ακόμα φίλε, σπουδάζω Θεσσαλονίκη και δεν έτυχε. Γενικά το να πάω γήπεδο, ακόμα και μικρός, ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός, μιας και κατάγομαι από Μυτιλήνη και το ταξίδι συνήθως δεν είναι και φθηνό. Σύνολο να χω πάει στο ΟΑΚΑ 7-8 φορές, η τελευταία ήταν με τον Παναθηναϊκό το 18 στο 3-0. Βεβαίως είδα την ομάδα όταν ήρθε στο νησί το 16 με την Καλλονή και πέρυσι πήγα με έναν φίλο στο Χαριλάου. Θα πήγαινα και φέτος, αλλά θέλει κάρτα φίλου για τον Άρη, οπότε δεν λέει.
Ναιι
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
τι έγινε ρε παιδιά με Ιατρούδη, Έφορντ του Εργοτέλη;
μια ερώτηση έκανα, γιατί βάζετε dislike?
Απορώ κι εγώ.... υποτίθεται ότι είχαμε δώσει χρήματα για τον Καϊπερς που δεν ηθελε να ερθει . Τα χρήματα επιστράφηκαν ή πήραμε άλλον παικτη και τον έχουμε δανεικό ? κάτι είχε ακουστεί το καλοκαίρι αλλά μετά τίποτα ...
ο Εφορντ θυμαμαι ηταν καλος
Μια χαρα κινηση. Ξέρει τι κάνει ο Ιβιτς. Ελπίζω να κλεισει και να εχει και μερικές λύσεις ακομα για αλλες θεσεις.
Ότι φέρει ο Ίβιτσα θα είναι 99% λίρα εκατό....
Αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του.
Καλός παίκτης φαινεται αλλά να δούμε και τον Σαμπαναζοβιτς κάποια στιγμή...νομίζω ότι πρεπει
ποιος ειναι ο Ιβιτσας φιλε;
Ο Ίβιτσα Όσιμ ο παλιός προπονητής του ΠΑΟ
Εξυπνη κινηση φαινεται. Ετσι νεο ελληνικο κορμο και τρεις παικταρες ξενους. Απλα και λογικα πραματα Ιβιτς.
Αν χρειάζεται να πουληθει ο Μπαρκας για να μπουν λεφτα στα ταμεια καλως. Πασαλιδης Κιουμουρτζογλου και κανενας ακομα για να γεμισει το ροστερ με φρεσκο ελληνικο αιμα και καποιοι ξενοι ποιοτητας για να μπουμε φωτια στο ναο.
Να τελειώνουμε με τον Κιουμουρτζόγλου .Τρεις τέσσερις άλλους τέτοιους από Β' Γαλλίας και γερμανό προπονητή !!!
καλή περίπτωση.. καλό είναι να φρεσκάρουμε το ελληνικό κορμό μας. Απο κει και πέρα θέλουμε και έτοιμος..
εντάξει δεν θα πούμε εμείς στον ιβιτς την δουλειά του προφανώς και την ξέρει πολύ καλύτερα απο μας.. θα κάνει ότι χρειάζεται πιστεύω.
Εμένα, πάντως, μου φαίνεται πολύ ωραία περίπτωση. Έχει ύψος, είναι σε καλή ηλικία και είναι και Έλληνας. Θεωρώ, πώς μπορεί να μας βγει, ο «κόφτης» που θέλουμε.
Επειδή βγήκε παντού και ξέροντας τον Ίβιτς, μάλλον αντιπερισπασμός
.......η κλεισμενος ηδη λεω εγω.
θυμιζει λιγο τον Κονε στην κινηση
Κανά φτασμένο θα πάρουμε?προβλέπω αραίωση....δυστυχως
21 ETΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΛΑΧΕΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.
Μακάρι να έρθει αλλά είναι δύσκολο γιατί είναι ανερχόμενο ταλέντο σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα από τον δικό μας βούρκο!Πάντως η β Γερμανίας έχει πολλά πολλά λαχεια
Καλά τα λαχεία παιδιά αλλά εμείς χρειαζόμαστε και κανένα τζόκερ...
Αυτός είναι τεχνικός διευθυντής!!
Καλημερα αδελφια ,το παλικαρι το εχω δει στη τηλεοραση τυχαια 2 φορες πανυψηλο παιδι δυνατο νομιζω μονο αριστεροποδαρος εξαιρετικος και φυσικα εξελιξιμος, τι να πω?Μακαρι ,Ιλια μπραβο σου!!
Μακαρι, κινηση που με δουλεια μπορει να αποδειχθει λαχειο. Πολυ καλος παικτης ο συγκεκριμενος απο τους καλυτερους ευρωπαιους στη θεση στις ηλικιες Κ21. Γερμανοθρεμενος επισης που δουλευουν καλα στις μικρες ηλικιες.
Από Έλληνες μικρούς επίσης Στεργίου,Βαγιαννιδη,Στεργιακη πρέπει να προσπαθήσει.