Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, συνέβησαν μακριά από τον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.
- Για 250 πυρσούς που άναψαν πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Για το συγκεκριμένο παράπτωμα ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει μόνο πρόστιμο ενώ να σημειωθεί ότι εξαιτίας των καπνογόνων το παιχνίδι είχε αρχίσει με καθυστέρηση.
- Επίσης, αναφέρει ότι στις 17:00 στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη οπαδοί του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε μηχανάκια και είχαν καλυμμένα πρόσωπα επιτέθηκαν με ξύλα και φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, που τους συνόδευαν.
- Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε 15 λεπτά αργότερα στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Καραολή και Δημητρίου. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!