«Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», λέει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, μιλώντας άπταιστα ελληνικά, στέλνει μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν, να κατεβάσουν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», για να συμβάλουν στο έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».
Όσοι κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» στο κινητό ή το tabletτους, συμμετέχουν σε δοκιμασίες και συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε επένδυση για τη συνέχιση της ανακαίνισης στα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας.
Με τρία απλά βήματα μπορούν όλοι να μπουν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουν το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:
• Κατεβάζουν την εφαρμογή
• Παίζουν στις δοκιμασίες
• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!