Δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκιση του Ραφαέλε Πίκολο, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη του Φάμπιο Κουαλιαρέλα.
Ο άνθρωπος που καταδικάστηκε ήταν εκείνος που εκβίαζε τον Ιταλό επιθετικό, επί τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να αναγκαστεί να φύγει από τη Νάπολι, τον Ιούλιο του 2011, για να προστατεύσει την οικογένειά του.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πίκολο έστελνε ανώνυμες επιστολές στον Κουαλιαρέλα, ζητώντας του χρήματα, ενώ έβγαινε δημόσια, υποστηρίζοντας πως ο Ιταλός διεθνής έχει επαφές με τη Μαφία.
Ο Κουαλιαρέλα υποχρεώθηκε να φύγει από τη Νάπολι, εξαιτίας όσων βίωνε, αλλά οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας δεν γνώριζαν όσα περνούσε για αυτό και τον αποκάλεσαν "προδότη".
Λίγα χρόνια μετά, ο Κουαλιαρέλα δικαιώθηκε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
