Στο Μιλάνο, η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε 87-74 από την Αρμάνι και η εμφάνιση της τουρκικής ομάδας εξόργισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τα έβαλε με τους παίκτες του, μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που είδε στο παρκέ.
Σε δηλώσεις του, ο Σέρβος προπονητής τόνισε: "Δεν παίξαμε καλά. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε ετοιμάσει. Πραγματικά τίποτα. Η ευθύνη βαραίνει κυρίως όλα τα πόιντ γκαρντ μας. Δεν καταλαβαίνω γιατι δουλεύουμε τόσο σκληρά και μετά παίζουμε έτσι. Είναι κρίμα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που είδα".
Ο Ομπράντοβιτς είπε πως "λένε ότι η Euroleague είναι δύσκολη και ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Μετά το ματς του πρωταθλήματος, είχαν δύο μέρες ρεπό. Τι να κάνω; Να τους δώσω μία εβδομάδα off; Μήπως να τους παρακαλέσω και να τους πω να πάμε να παίξουμε γιατί είμαστε καλή ομάδα; Ξέρουν ποιος είμαι. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο".
Στη συνέχεια, στράφηκε κατά των γκαρντ της ομάδας του, λέγοντας το εξής: "Δεν βλέπω ούτε έναν παίκτη να μπορεί να καταλάβει στην περιφέρειά μας. Αν οι γκαρντ δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε να παίξουμε, θα είναι όλα πιο δύσκολα. Οι γκαρντ είναι πάντα πιο σημαντικοί στο μπάσκετ από τους ψηλούς".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!