EUROPALEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: 3-2
Γήπεδο: Emirates
Τεράστια νίκη με ανατροπή για την Άρσεναλ, που επικράτησε με 3-2 της Γκιμαράες, χάρη σε δύο «ζωγραφιές» του Νικολά Πεπέ.
Ο Μαρτίνεθ είπε όχι σε σουτ του Αλμέιδα στο 5ο λεπτό, αλλά στο 8’ ο Έντουαρντς με όμορφο πλασέ από κοντά έκανε το 0-1. Στο 10’ το σουτ του Λακαζέτ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 23’ ο Χόλντινγκ έσωσε μετά από σουτ του Ντέιβιντσον. Στο 29’ ο Μπεγερίν σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μαρτινέλι δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ενώ στο 31’ ο Λακαζέτ αστόχησε από κοντά. Όμως στο 32’ ο Τίρνεϊ σέντραρε από αριστερά και ο Μαρτινέλι με κεφαλιά έκανε το 1-1. Με τη σέντρα ο Σμιθ Ρόου από κοντά πλάσαρε αλλά η πάλα κόντραρε και πέρασε μόλις έξω και στο 47’ το σουτ του Ντάιβιντσον τράνταξε το δοκάρι του Μαρτίνεθ και στην επαναφορά ο Ντουάρτε πλάσαρε για το 1-2.
Στο 50ο λεπτό ο Μαρτίνεθ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση μετά από σουτ του Έντουαρντς από κοντά και στο 55’ το σουτ του Σιμθ Ρόου πέρασε μόλις έξω. Στο 70’ ο Αγκού έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Λακαζέτ και στο 80’ ο Πεπέ με φοβερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2. Μάλιστα στο 81’ ο Ντέιβιντσον έφυγε στην κάντρα αλλά αστόχησε και στο 82’ ο Σίλβα είπε όχι σε κοντινό σουτ του Μαρτινέλι. Στο 85’ ο κίπερ των Πορτογάλων μπλόκαρε και την κοντινή κεφαλιά του Χόλντινγκ και στο 90+2’ ο Πεπέ με νέο φανταστικό φάουλ έκανες το 3-2.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μπεγερίν, Τίρνεϊ, Σμιθ Ρόου, Μουστάφι, Μάιτλαντ Νάιλς (46’ Γκουεντουζί), Τορέιρα, Χόλντινγκ, Γουίλοκ (46’ Θεμπάγιος), Μαρτινέλι, Λακαζέτ (75’ Πεπέ)
ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Μιγκέλ Σίλβα, Βενάνσιο, Γκαρσία, Ταπσόμπα, Ανίν, Πόχα, Αγκού, Ντουάρτε, Αλμέιδα (64’ Φιγεϊράδο), Ντέιβιντσον (87’ Ρότσα), Έντουαρντς (70’ Περέιρα)
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: 2-1
Γήπεδο: Commerzbank-Arena
Εύκολη νίκη με 2-1 πέτυχε η Άιντραχτ κόντρα στη Σταντάρ κι έκανε βήμα πρόκρισης.
Στο 12’ το σουτ του Γκατσίνοβιτς πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 22’ το σουτ του Αμαλά κόντραρε σε σώματα και τελικά στο 29’ ο Καμάντα εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Άμπραχαμ εξ επαφής με προβολή έκανε το 1-0.
Στο 47’ ο Σάβιτς έσωσε μετά από σουτ του Κόστιτς, ενώ στο 49’ ο κίπερ της Σταντάρ νίκησε και τον Πατσιέντσια και στο 73’ ο Καμάντα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Χιντερέγκερ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 81’ ο Μπόλιεβιτς σέντραρε από αριστερά και ο Αμαλά από το πέναλτι μείωσε με πλασέ σε 2-1.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Ρένοβ, Κόστιτς (83’ Τσάντλερ), Σο, Καμάντα (88’ Φερνάντες), Χιντερέγκερ, Γκατσίνοβιτς (76’ Κορ), Ρόντε, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Ντα Κόστα, Πατσιέντσια
ΣΤΑΝΤΑΡ: Σάβιτς, Λαβαλέ, Λαΐφης, Μπαστιέν, Γκαβορί, Φάι (85’ Εμποκό), Μπόλιεβιτς, Αμαλά, Καρσελά (76’ Ουλαρέ), Τσίμιροτ, Τσοπ (73’ Λεστιέν)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
