Για την ΑΕΚ και το αποψινό παιχνίδι μίλησε ο άσος της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Tζέιμς Φελντέιν. «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα η ΑΕΚ. Εχει εμπειρία από το Φάιναλ Φορ στο BCL. Εχουν μία νέα ομάδα, με νέο προπονητής και καινούριους παίκτες. Επίσης διαθέτουν έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη, τον Κιθ Λάνγκφορντ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πέρσι ήρθαν και μας νίκησαν μέσα στην έδρα μας, το θυμάμαι και δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό. Πρέπει να είμαστε άψογοι για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Με το φορμάτ του BCL, χρειαζόμαστε τις νίκες και το πλεονέκτημα της έδρας».
Από την πλευρά του ο προπονητής της Χάποελ, Όντεντ Κάτας τόνισε: «Περιμένουμε ένα πολύ μεγάλο ματς. Ειδικά μέσα στην έδρα μας. Η ΑΕΚ έχει πολύ ταλέντο και πρέπει να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό, τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά, ώστε να έχουμε τύχη να νικήσουμε αυτό το ματς»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
