Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Την τεμάχισε και την πέταξε στα σκυλιά

Αποτροπιασμός στη Βραζιλία από την αποκάλυψη λεπτομερειών του εγκλήματος του γκολκίπερ της Φλαμένγκο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φρίκη στη Βραζιλία με την αποκάλυψη λεπτομερειών για την υπόθεση του τερματοφύλακα της Φλαμένγκο, Μπρούνο Φερνάντες. Πλέον ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκυλιά τα κομμάτια της κοπέλας του.


Η 25χρονη Ελίζα Σαμούντιο (φωτό), ήταν το πρώην κορίτσι του τερματοφύλακα της Φλαμένγκο, της δημοφιλέστερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Βραζιλίας. Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, ένας ξάδελφος του 25χρονου ποδοσφαιριστή έχει δώσει στοιχεία ότι ο Φερνάντες συμμετείχε στην απαγωγή της πρώην φίλης του και ότι τον θεωρεί ύποπτο ακόμη και για τη δολοφονία της. Ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία, καθώς εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του αμέσως μετά την εξαφάνιση της 25χρονης ένα μήνα πριν.


Η Σαμούντιο είχε δηλώσει πως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος είναι παντρεμένος, ήταν ο πατέρας του μωρού της και εκεί πιθανότατα υπάρχει το κίνητρο.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η 25χρονη Ελίζα απήχθη από ένα ξενοδοχείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στραγγαλίστηκε στην πόλη του Μπέλο Οριζόντε. Το σώμα της τεμαχίστηκε και κομμάτια του πετάχτηκαν στα σκυλιά, ενώ το υπόλοιπο θάφτηκε κάτω από τσιμέντο. Η αστυνομία έχει συλλάβει ακόμη τη σύζυγο του Φερνάντες, Νταγιάν Σούζα και μερικούς φίλους του.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ