0 ΣΧΟΛΙΑ

«Στόχος η πρόκριση»

Ξεκίνησε στη Νέα Κίο η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Νέων με την υποστήριξη του Διομήδη Άργους, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Η Εθνική Ανδρών έχει μπροστά της δύο επίσημα ματς με Κύπρο (23/10, 18:30, Λευκωσία) και Ισραήλ (27/10, 17:00, Κοζάνη) για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2021.
Τις Εθνικές ομάδες επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες συνοδευόμενοι από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους δασκάλους τους από τα Δημοτικά Σχολεία Φιχτιων και Κουτσοποδιου.
Στους μαθητές μίλησαν το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Τάσσος Χειβιδοπουλος, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας και Δημητρης Μασλαρινος και αρκετοί παικτες καλώντας τους να γνωρίσουν το άθλημα.
Οι μικροί φωτογραφήθηκαν με την Εθνική Ανδρών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες.

Ο διεθνής πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Περιμένουμε να ενσωματωθούν στην ομάδα όλοι οι συμπαίκτες μας. Έχουμε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να δουλέψουμε πράγματα και να δούμε σε βίντεο τους αντιπάλους μας. Προφανώς και θέλουμε το 2/2 σε αυτά τα δύο ματς με απώτερο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κύπρος και Ισραήλ είναι δύο γνώριμοι αντίπαλοι για εμάς, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάσει και να πέσουμε στην… παγίδα. Πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση για ξεκινήσουμε με το… δεξί την νέα μας προσπάθεια».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ