0 ΣΧΟΛΙΑ

Τέλος και ο Μπαλάκοφ από τη Βουλγαρία

Μετά τον πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας, τέλος και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

«Προσωπικά δεν άκουσα τα συνθήματα. Είδα τον διαιτητή να σταματάει τον αγώνα αλλά θα πρέπει επίσης να πω ότι άσχημη συμπεριφορά δεν είχαν μόνο οι Βούλγαροι οπαδοί αλλά και οι Άγγλοι, οι οποίοι σφύριζαν και φώναζαν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Βουλγαρίας», ήταν οι δηλώσεις του Κράσιμιρ Μπαλάκοφ μετά την αναμέτρηση με την Αγγλία και τα όσα συνέβησαν μέσα στο γήπεδο.

Ο πρώην πλέον Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας προσπάθησε να βγάλει τους πάντες τρελούς στα Συνέντευξη Τύπου με τις παραπάνω δηλώσεις, ενώ δύο μέρες μετά προσπάθησε να τα ''μπαλώσει'' λέγοντας πως καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού και πως οφείλει να απολογηθεί στους Άγγλους διεθνείς.

Τελικά σήμερα, ο 53χρονος τεχνικός απομακρύνθηκε από τη θέση του και όπως αναφέρουν τα μέσα στη γειτονική χώρα, ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως ο Μπαλάκοφ ακολούθησε το δρόμο του προέδρου της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που απομακρύνθηκε από τη θέση του όπως ακριβώς ζήτησε ο πρωθυπουργούς της χώρας εξοργισμένος από τα όσα είδε την ημέρα της αναμέτρησης με την Αγγλία.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ