1 ΣΧΟΛΙΑ

Όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει να δώσουν το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τα Βριλήσσια

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και θέλει να γεμάτο το σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο για να πάρει την απαραίτητη ενέργεια, αλλά για να υπάρξει στήριξη στον μαχητή της ζωής Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο και τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τα Βριλήσσια θα διατεθούν για την στήριξη του μικρού. 

Αναλυτικά: 

«Η ΑΕΚ πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της από καταβολής της ιδρύσεως του Συλλόγου, στέκεται στο πλευρό του μικρού μαχητή της ζωής Παναγιώτης-Ραφαήλ και καλεί ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο να πράξει το ίδιο.

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι εισπράξεις του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΦΟ Βριλησσίων το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:45, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μόλις απειροελάχιστου μέρους θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 5 ευρώ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) την Παρασκευή (09:00-20:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα οποιοδήποτε άλλο ποσό δωρεάς πέραν της συμβολής με την αγορά του εισιτηρίου, είναι ευπρόσδεκτο και είμαστε εκ των προτέρων όλοι ευγνώμονες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το μικρό μαχητή της ζωής!».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mikeAEKARA - 19/10/2019 11:30

Ελατε μετα το μπασκετ !

ΕΠΟΜΕΝΟ