0 ΣΧΟΛΙΑ

Έκανε ένεση με καθαριστικό πισίνας σε 24χρονη, την στραγγάλισε και την τσιμέντωσε!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 24χρονο μοντέλο

Ένα 24χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ, το οποίο είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε μήνες, βρέθηκε από τις αρχές και όπως όλα δείχνουν βρήκε τραγικό θάνατο.

Η 24χρονη Εσμεράλντα Γκονζάλες είχε χαθεί πέντε μήνες πριν από το Λας Βέγκας και κανείς δεν είχε κανένα στοιχειο για την κατάληξή της. Τελικά, οι αρχές δέχτηκαν ανώνυμες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος γείτονας της κοπέλας, Κρίστοφερ Πρεστιπίνο, εμπλεκόταν στη μυστηριώδη εξαφάνισή της.

Στη συνέχεια, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα αιχμαλωτίστηκε και δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου ο Πρεστιπίνο τη στραγγάλισε και της έκανε ένεση με το καθαριστικό. Στη συνέχεια νοίκιασε ένα βανάκι και την πέταξε στην έρημο.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην έρημο του Λας Βέγκας, είχε σημάδια στραγγαλισμού, ενώ της είχε γίνει ένεση με καθαριστικό πισίνας.

Ο Πρεστιπίνο συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση και απαγωγή, ενώ ακόμη συνελήφθη και μία 31χρονη με την κατηγορία της συνεργίας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ