Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΕΚ: Τo Σάββατο στηρίζουμε τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε πως οι εισπράξεις από τα εισιτήρια στον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τα Βριλήσσια θα διατεθούν στον Παναγιώτη-Ραφαήλ που δίνει τη δική του «μάχη». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

«Η ΑΕΚ πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της από καταβολής της ιδρύσεως του Συλλόγου, στέκεται στο πλευρό του μικρού μαχητή της ζωής Παναγιώτης-Ραφαήλ και καλεί ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο να πράξει το ίδιο.

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι εισπράξεις του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΦΟ Βριλησσίων το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:45, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μόλις απειροελάχιστου μέρους θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 5 ευρώ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) Πέμπτη (16:30-21:00) και Παρασκευή (09:00-21:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα οποιοδήποτε άλλο ποσό δωρεάς πέραν της συμβολής με την αγορά του εισιτηρίου, είναι ευπρόσδεκτο και είμαστε εκ των προτέρων όλοι ευγνώμονες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το μικρό μαχητή της ζωής!».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ