Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ (Νο27 στην Ολυμπιακή κατάταξη) προετοιμάζεται πυρετωδώς για να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και γι'αυτό τον λόγο θα πραγματοποιήσει προπονητικό καμπ με τις Γερμανίδες Κάρλα Μπόργκερ, Τζούλια Σούντε.
Η Γερμανική ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 11 της Ολυμπιακής κατάταξης αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης και για μία εβδομάδα θα προπονείται μαζί με τις Αρβανίτη, Καραγκούνη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα διεθνή τουρνουά της Κίνας και του Μεξικού τον Νοέμβριο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!