Ένα διαφορετικό όνομα έβαλε στην κουβέντα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ο Τιάγκο Σίλβα. Ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν υποστήριξε πως ο Σαντιό Μανέ την αξίζει περισσότερο με βάση την περσινή χρονιά που έκανε, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να φτάνει μέχρι την κατάκτηση του Champions League με τη Λίβερπουλ, στο τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ ήταν και πρώτος σκόρερ της Premier League με 22 γκολ, όσα και ο συμπαίκτης του στους «reds», Μοχάμεντ Σαλάχ.
«Ο Σαντιό Μανέ είναι παίκτης παγκοσμίου κλάσης. Είναι ο σχεδόν τέλειος παίκτης. Κινείται πολύ γρήγορα, ελέγχει τη μπάλα πολύ καλά και είναι πολύ έξυπνος στις κινήσεις που κάνει. Με αυτά που πέτυχε την περασμένη χρονιά, νομίζω πως πρέπει να μπει στη συζήτηση για τη Χρυσή Μπάλα», ήταν το αποθεωτικό σχόλιο του Βραζιλιάνου αμυντικό για τον παίκτη των «κόκκινων».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
