0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας έβαλε στη θέση τους προπονητή και οπαδούς

Ο Ποπόφ τάχθηκε, ανοιχτά, κατά των ρατσιστικών συνθημάτων προς τους Άγγλους

Τη στιγμή που ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας και οι υπόλοιποι παίκτες δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας κατευθύνθηκε στην εξέδρα λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Εκεί, η κάμερα έπιασε τον Ίβελιν Ποπόφ να έχει συνομιλία με τους φίλους της Εθνικής Βουλγαρίας, με αφορμή τις δυο διακοπές στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δευτέρας λόγω της ρατσιστικής επίθεσης των οπαδών προς τους μαύρους παίκτες της Αγγλίας.

Μετά τον αγώνα, ο Ποπόφ μίλησε για τη κουβέντα που έκανε με τους Βούλγαρους οπαδούς, λέγοντας το εξής: "Είμαστε 11 από τη μια και 11 από την άλλη στο γήπεδο. Δεν παίζει ρόλο το χρώμα. Δεν είναι πρόβλημα. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στο ποδόσφαιρο. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα πολύ άσχημα περιστατικά. Είναι τεράστιο πρόβλημα ο ρατσισμός και ήταν σημαντικό να μιλήσω στους οπαδούς. Τους ανέφερα ότι υπήρχε κίνδυνος οριστικής διακοπής αν έλεγαν κάτι άσχημο έπειτα απ' όσα είχαν ήδη κάνει. Τους μίλησα, το σκέφτηκαν και κατάλαβαν τι συνέβαινε...

Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας γιατί αν θέλει να έρθει ένας ποδοσφαιριστής να παίξει στη χώρα μας και ακούσει αυτά τα πράγματα, τότε δεν θα είναι καθόλου καλό".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ