Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η προσπάθεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα χάντμπολ 2019-20 έχει ήδη αρχίσει και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται στην ομάδα μας να έχει μια καλή πορεία και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Η προσπάθεια που κάνει ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι πολύ μεγάλη και αξίζει να αγκαλιαστεί από το σύνολο των φιλάθλων, ώστε να επιστρέψει το ένδοξο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου μας στο δρόμο των τίτλων και των μεγάλων επιτυχιών. Ευελπιστούμε ότι το νικηφόρο ξεκίνημα των τριών πρώτων αγωνιστικών θα έχει συνέχεια αύριο στην Εδεσσα με αντίπαλο τον Αερωπό και ότι και η υπόλοιπη πορεία της ομάδας μας θα είναι ανάλογα επιτυχημένη σε Ελλάδα και Ευρώπη».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
