Ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ που μίλησε στη σημερινή (15/10) Media Day στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι ο πρώτος σκόρερ, αλλά πάνω από όλα, το να παίρνει τις νίκες η ομάδα. Αναλυτικά, ο Λάνγκφορντ μίλησε:
Για το τι περιμένει ο ίδιος, από το BCL: «Δεν ξέρω τι να περιμένω. Είπα σε άλλη συνέντευξή μου, ότι αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Πρέπει να μάθω πράγματα σιγά-σιγά, όπως τον ρυθμό του BCL, τους παίκτες και το στιλ παιχνιδιού. Όλα είναι διαφορετικά. Ανυπομονώ λοιπόν να δω αύριο τι απαιτείται για τις νίκες».
Για το αν αισθάνεται νευρικός για το ντεμπούτο του, στη διοργάνωση, εντός έδρας: «Όχι, όχι. Για μένα, είναι διασκεδαστικά μέχρι τώρα. Ως βετεράνος και έμπειρος παίκτης, μπορώ να καταλάβω ότι είμαστε ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν. Υπάρχει πολύς χρόνος για λάθη και για ήττες, ώστε να μάθεις από αυτά».
Για τις προσδοκίες στην ΑΕΚ: «Εγώ και ο κόουτς είχαμε μία συζήτηση πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και μιλήσαμε για τις προσδοκίες που υπάρχουν, ούτως ώστε η ΑΕΚ να γίνει αυτομάτως η δεύτερη καλύτερη ομάδα, μετά από την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την Basket League. Το να παίζεις με προσδοκίες, είναι πάντα κάτι πολύ δύσκολο. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία όλοι παίρνουν μαθήματα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, εμείς πρέπει να μένουμε στον στόχο μας. Ίσως έρθουν και άλλες κακές ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πάντα μπροστά και να προχωράμε».
Για το αν στοχεύει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο BCL: «Αν συμβεί ναι, αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος μου. Ο στόχος μου, προφανώς είναι φτάσουμε μέχρι το τέλος και να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο ανεξαρτήτως της προσωπικής μου απόδοσης. Αν σκοράρω 30 πόντους, θα είναι ωραίο. Αν σκοράρω 3, δεν θα χαρώ, αλλά θα με νοιάξει το να έχει φτάσει μακριά η ομάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
