Ο Ρονάλντο σκοράροντας απέναντι στην Ουκρανία έφτασε συνολικά τα 700 τέρματα στην καριέρα του. Ένας αριθμός μοναδικός, αντάξιος του μεγέθους του.
Μετά το παιχνίδι κλήθηκε από Πορτογάλους δημοσιογράφους να σχολιάσει αυτό το επίτευγμα με τον CR7 αστειευόμενος να τους λέει πως έχει... χάσει το μέτρημα από τα ρεκόρ, προσθέτοντας πως αυτά τον κυνηγάνε στην καριέρα του και πως έρχονται με φυσικό τρόπο βάσει των εμφανίσεων που πραγματοποιεί.
«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που με έχουν βοηθήσει να είμαι αυτός ο παίκτης που είμαι σήμερα. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν κερδίσαμε, αλλά είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Πόσα ρεκόρ έχω πλέον; Ούτε καν ξέρω. Αρκεί να ευχαριστηθώ τη στιγμή και να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να φτάσω αυτό το εντυπωσιακό νούμερο», σχολίασε ο Κριστιάνο και πρόσθεσε:
«Τα ρεκόρ έρχονται με φυσιολογικό τρόπο. Δεν πάω να τα κυνηγήσω, τα ρεκόρ είναι εκείνα που έρχονται σε μένα. Χωρίς να έχω κάποια εμμονή, συμβαίνουν με φυσικό τρόπο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά τώρα.Όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο και όσο περνάνε τα χρόνια,τόσο μεγαλύτερος θα φαίνεται ο μύθος που έχει καταφέρει.Δεν με νοιάζει η σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο και ούτε έχω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια σε κανέναν από τους δυο.Όμως είναι ποδοσφαιρικοί μύθοι.