Άμεσα θα ανοίξει νέα ΑΜΚ, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, στον Παναθηναϊκό και, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ, αυτή αναμένεται να καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.
Η διάρκεια της νέας ΑΜΚ θα είναι δυο μηνών, ενώ, πριν από λίγες μέρες, έκλεισε η προηγούμενη ΑΜΚ, ύψους 2.7 εκατομμυρίων ευρώ.
Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ θα καλυφθεί από τον Αλαφούζο, προκειμένου να "τρέξουν" οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και επιπλέον να καλυφθεί και ένα μέρος του χρέους.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, στόχος είναι ο φάκελος που θα κατατεθεί την άνοιξη του 2020 για την αδειοδότηση να είναι πλήρης και το χρέος να έχει πέσει σε μονοψήφιο νούμερο με την ολοκλήρωση της σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
