Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Νιούκαστλ, η οποία είχε συνολικά 5 βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Νταβίντ Ντε Χέα φάνηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα απογοητευμένος και σε ερώτηση για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα απάντησε: «Τα πάντα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι να πω…». Ο Ισπανός γκολκίπερ και η άμυνά του έχουν να κρατήσουν το 0 σε εκτός έδρας αγώνα από τις 9 Φεβρουαρίου απέναντι στη Φούλαμ και να κερδίσουν μακριά απ΄ το «Ολντ Τράφορντ» από τις 6 Μαρτίου (κόντρα στην Παρί για το Champions League).
Πλέον σύμφωνα με τον 28χρονο αυτό που πρέπει να γίνει είναι να παλεύουν κάθε μέρα για να βελτιωθούν: «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή απ΄ όταν ήρθα εδώ. Δεν ξέρω γιατί, τι συμβαίνει. Συγγνώμη από τους οπαδούς μας». Κλείνοντας, ο Ντε Χέα δήλωσε πως δεν πρέπει να αναζητούνται δικαιολογίες σε μια ομάδα αυτού του βεληνεκούς: «Είχαμε κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίζουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
