Σε διαπραγματεύσεις με την Αλκμαάρ για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ φλερεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «Het Nieuwsblad» οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 3,9 εκ. ευρώ στην ομάδα για την απόκτηση του Βέλγου φορ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «... η Αλκμάαρ δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει σε αυτά τα ποσά, αλλά η ομάδα είναι πρόθυμη να μπει σε διαπραγματεύσεις».
Απ' την μεριά του πάντως, ο 23χρονος επιθετικός τόνισε σε δηλώσεις του πως: «Δεν έχω ακούσει κάτι για Ολυμπιακό. Η Ελλάδα και η Ιταλία δεν με ενδιαφέρουν. Τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα είναι Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία. Αν πάντως τελικά δεν πάρω μεταγραφή, δεν θα τα βάψω και μαύρα. Εχω άλλωστε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Αλκμαάρ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
