Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ξέρανε» την Ομόνοια η Πάφος (VIDEO)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή (2-1) πέτυχε η Πάφος επί της Ομόνοιας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πάφος-Ομόνοια: 2-1

(Mπεσάρα 69’, Λαφράνς 88’-Νταρμπισάιρ 64’)

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Ομόνοια στην Πάφο (2-1).

Η Πάφος παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενά της παιχνίδια αλλά ήταν η Ομόνοια που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Λευκωσίας είχε δοκάρι με τον Μικού στο 18’ και δύο- τρεις άλλες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Τα κατάφερε όμως στο 64’ με τον Νταρμπισάιρ μετά από ωραία επίθεση των παιχτών της Ομόνοιας, με τον Βρετανό από κοντά να κάνει την προβολή και να ανοίγει το σκορ.

Η απάντηση της Πάφου ήταν άμεση όμως. Στο 69’ ο Νέμετς έφυγε στην αντεπίθεση, καθυστέρησε αλλά η μπάλα έφθασε στον Μπεσάρα ο οποίος με φοβερό σουτ ισοφάρισε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά στο 88’ ο Λαφράνς από πολύ κοντά έκανε το 2-1, με την Πάφο να επιστρέφει στις νίκες και την Ομόνοια να δέχεται την πρώτη της φετινή ήττα.

Δόξα Κατ.-ΕΝΠ: 1-3

(Λουίς Κάρλος 38’-Θεόδωρου 3’, 4’, Κυριάκου 57’)

 Επιτέλους νίκη για την ΕΝΠ που πέρασε με 3-1 από την έδρα της Δόξας και μάζεψε τους πρώτους της βαθμούς.

Οι βυσσινί έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη πολύ νωρίς αφού προηγούνταν με 2-0 από το 4’ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Θεοδώρου.

Στο 3’ ο Θεοδώρου μετά από πάσα του Αγκίρι, πέρασε και τον Γκρεμσλ και έκανε το πλασέ γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ένωση διπλασίασε τα γκολ της και πάλι με τον Θεοδώρου που νίκησε για 2η φορά τον Γκρεσμλ και με σουτ έκανε το 2-0.

Η Δόξα προσπαθούσε στο πρώτο ημίχρονο να μπει ξανά στο ματς με ένα γκολ και ο πέτυχε προσωρινά με σουτ του Λουίς Κάρλος έξω από την περιοχή μειώνοντας σε 2-1.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, αυτό το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δόξα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Αρχικά ήταν ένα δυνατό σουτ του Κάρλος στο 47’ με τον Κλέιμαν να διώχνει με δυσκολία, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπραμπίλια έκανε ένα σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Η Ένωση στο 56’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1 με τον Θεοδώρου ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκρεμσλ και να σημειώσει χατ-τρικ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αντρέας Κυριάκου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά και έκανε το 1-3 για τους βυσσινί.

Η Δόξα μετά και το 3ο γκολ της Ένωσης, απείλησε σημαντικά στο 82’ με τον Ιτάλο να κάνει ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απείλησε με νέο σουτ όμως απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Στο 90’ ο Κάρλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν και έκανε και το τελείωμα όμως ο τερματοφύλακας της Ένωσης απέκρουσε και πάλι.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ