Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Μακεδόνας Ζαχαριάδης, ρέφερι και χειριστής σήμερα VAR στο AEL FC Arena, έκρυψε την αποβολή του Κάτσε. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Λάρισα μέσος κτυπά με τον αγκώνα τον Σιμόες και ο Μακεδόνας ρέφερι και χειριστής σήμερα VAR δεν ενημέρωσε τον Κουμπαράκη για το βρώμικο παιχνίδι που απαιτούσε απευθείας κόκκινη. Η φάση έγινε στο 15’ με τον Κάτσε να κτυπά στήθος τον Σιμόες, εκτός φάσης. Ο Κουμπαράκης περίμενε να ακούσει τον Ζαχαριάδη για το αν υπάρχει αποβολή και ο Μακεδόνας δεν… βλέπει την αγκωνιά του δανεικού παίκτη του ΠΑΟΚ στον Σιμόες που είδε ολη η Ελλάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
εισαι αεκ πας κερδιζεις και δεν κοιτας δικαιολογιες
Να μας σφαζουν και να λεμε ευχαριστώ δηλαδη. Εσυ πρεπει να εισαι υπερ του δόγματος φτιαξτε ομαδα να κερδατε τους διαιτητας που ελεγαν οι γαυριελες.
Το θέμα είναι ο Πρόεδρος τι θα κάνει. Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Το παιχνίδι ήταν ροντέο και μπορώ να δικαιολογήσω όλες τις υπόλοιπες φάσεις εκτός από αυτήν. Είναι απλο: αν πήγαινε στο var θα έπρεπε να βγάλει κοκκινη, γι αυτό και προσπεράστε με συνοπτικές διαδικασιες
Την καρατιά που έφαγε στο λαιμό ο Βράνιες ούτε κίτρινη...τι να πεις και το να ομολογήσεις. Εύχομαι να είναι τα τελευταία τους παιχνίδια που βρίσκονται σε παιχνίδι της ΑΕΚ. Είναι μακράν ο χειρότερος.
Αφού έδειξε κάρτα το είδε. Και στο βαρ να πήγαινε, κίτρινη θα έδειχνε.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ???ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
Ρε καναμε τοσο αγωνα να καθαρισουμε την σαπιλα του οσφπ, οχι οτι ολα ειναι τελεια αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα, και τωρα πρεπει να ξανακανουμε αγωνα για να καθαρισουμε την σαπιλα του μπαοκ ? α ρε Ελλαδαρα το μεγαλειο σου, απορω πως ασχολουμαστε ακομα σοβαρα με το Ελληνικο ποδοσφαιρο....ΑΕΚΑΡΑ μου εισαι μεγαλη τρελλα !!!
ΧΑΊΡΕΤΕ. ΑΥΤΉ Η ΑΛΕΙΤΙΑ ΤΟ VAR ΕΊΝΑΙ ΛΗ ΠΙΟ ΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΦΙΌΖΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΓΙΑ ΑΛΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ... ΔΕΣ ΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΖΑΧΙΝΤ ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ VAR ΔΕΣ ΤΕ ΓΚΟΛ ΈΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΞΆΝΘΗ... ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΊΧΑΜΑ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ
αυτος σημερα ειναι πιασμενος και στο δευτερο ελπιζω να μην δουμε οργια. Αλλα πρεπει να μπουμε στην περιοχη τους ε; το κενο αναμεσα στο κεντρο του γηπεδου και την γραμμη της μεγαλης τους περιοχης ειναι τεταστιο
αυτος σημερα ειναι πιασμενος και στο δευτερο ελπιζω να μην δουμε οργια. Αλλα πρεπει να μπουμε στην περιοχη τους ε; το κενο αναμεσα στο κεντρο του γηπεδου και την γραμμη της μεγαλης τους περιοχης ειναι τεταστιο
Καί ο Ζαχαριάδης οπως καί ο έτερος Θεσσαλονικιός Γιάννης Παπαδόπουλος οταν μάς σφυρίζουν πάντα ευνοούν τήν αντίπαλη ομάδα.Ο πατέρας Ζαχαριάδης ηταν κάργα Αεκτζής. Ο γιός μεγάλος @@πάρας!
Κάτι ήξερε ο Κούγιας που δεν τον ανέφερε στην ανακοίνωση...Γελάει ο κόσμος ρε!
Τι να λεμε ρε παιδια τα ιδια και τα ιδια η διαιτησια σημερα ειναι προκλητικη θελει η ΑΕΚ να χασει οπωσδηποτε βαθμους.
Μιλάμε για άτομο που αντί να βάλει το καπιλαρίν στην κεφάλα του, το έβαλε στα φρύδια.
Τώρα στα σοβαρά, μπορεί απλά, ο Ουτσεκάς να είναι το ίνδαλμα του γιου του, και να φορούσε και τη φανέλα του στο ματς με τον Άγιαξ. Αμέσως, να πέσετε να το φάτε.
ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΚΑΡΑ
εμετός
Απίστευτα πράγματα!!! Όλα στραβά να τους πάνε αυτούς που παίζουν εμετικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα μας.
Ουστ ρε... Πουλημενοι ολοι σας.
Welcome to Greece!