Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λάνγκφορντ: Με κλότσησαν εσκεμμένα, μου έσκισαν την φανέλα

Ο 36χρονος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ και τους τρόπους που χρησιμοποίησαν οι "πράσινοι" για να τον σταματήσουν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Κιθ Λάνγκφορντ σχολίασε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η άμυνα των "πρασίνων" τον έπαιξε πολύ σκληρά. Τόνισε μάλιστα ότι ο Νίκος Παππάς ον κλότσησε εσκεμμένα στη φάση που χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.

«Έκλεισα τα 36 αυτόν τον μήνα. Ο αντίπαλος προπονητής ανέθεσε το μαρκάρισμά μου στον καλύτερο αμυντικό τους, σε έναν παίκτη με δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και στον καλύτερο Έλληνα αμυντικό τους στην διάρκεια του αγώνα. Με κλότσησαν (εσκεμμένα) και μου έσκισαν την φανέλα. (Γέλια). Λατρεύω το μπάσκετ», έγραψε στο Twitter ο 36χρονος άσος της Βασίλισσας. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ