Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική της Super League. Και αυτό, γιατί το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με επισπορά έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη βελτίωση και συντήρηση. Η Ένωση, ως γνωστόν, έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης για τα εντός έδρας παιχνίδια της και από την στιγμή που δοθεί και το τελικό ΟΚ με την τοποθέτηση VAR, τότε η Ριζούπολη θα χρησιμοποιηθεί από την ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο. Να επαναλάβουμε πως από την ΑΕΚ έχουν αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο και με την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό υπάρχει πίστη πως άμεσα θα δοθεί η λύση με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Με τις εργασίες να ξεκινούν άμεσα.
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για το συγκεκριμένο θέμα των βελτιώσεων στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ:
«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρονται στην επικείμενη επισπορά, λίπανση και αερισμό του χορταριού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, διευκρινίζεται ότι την ευθύνη της όλης διαδικασίας, η οποία ετησίως απορρέει συμβατικά από τη συμφωνία χρήσης του γηπέδου, την έχουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η ΕΠΟ είναι ενήμερη και προχωρά στο σχεδιασμό της για χρήση του γηπέδου το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου, με τον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία των προκριματικών του Euro 2020»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Με τα διαρκείας πώς θα γίνει;
Λογικά θα έχουν μια μικρή προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων
μικρη κιολας...
Αμαρτια αυτο που ειπες.Τα διαρκειας ΔΕΝ πληρωνουν.Θεωρειται εντος εδρας αγωνας που εχεις ηδη πληρωσει με την αγορα του.
Η ΠΑΕ θα ανακοινώσει σε ποιες θύρες αναλογούν τα διάρκειας. Το γήπεδο χωράει 14200 μείον 12000 που είναι τα διαρκείας θα εκδοθούν και περίπου 2200 εισητήρια.
Εγώ λέω να πάμε να φυτέψουμε και μαρούλια στο ΟΑΚΑ να καθυστερήσει όσο περισσότερο μπας και καταλάβουν ότι μόνο για περιβόλι κάνει αυτό το Νταχάου
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί όλο το καλοκαίρι δεν έκαναν διαδικασίες. Αφού ήταν γνωστό από πέρυσι το χαλί του ΟΑΚΑ. Ειλικρινά κάποιες φορές νομίζω ότι δεν προστατεύουν τους παίκτες μας.
Ο αγωνιστικός χώρος είναι χάλια και καλά κάνουμε και πάμε αλλού. ..εκείνο το αμπελοχωραφο στη Λάρισα πότε θα το φτιάξουν ;που εξσιτιας του ο κοντοκουραδος παίρνει αποτελέσματα και φουσκώνει σαν ασκι; πλέον είναι επικίνδυνο ακόμη και πρόβατα
Μερικοι ή ειστε πολυ νεοι ή διαρκειας εχετε τα τελευταια χρονια.Χωρις να ξερω κατι ειμαι σιγουρος πως οπως στο παρελθον (Σας θυμιζω εποχες με Ντεμη προεδρο και Σαντος προπονητη να παιζουμε κυπελλο στην ριζουπολη με κανονικη εδρα το ΟΑΚΑ) τα διαρκειας θα μπουνε σε θυρες που θα ανακοινωσει η ΠΑΕ και απο εκει και περα θα διατεθουν εισητηρια προς πωληση για τους υπολοιπους.Σε καθε περιπτωση η ΠΑΕ θα θεωρησει πως αυτα τα 12.000 διαρκειας που εχουμε διαθέση θα ερθουν οποτε υπολογιστε ποσα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιπου θα βγουν προς αγορα.
Πατήσαμε πατωσε
"την ευθύνη της όλης διαδικασίας, η οποία ετησίως απορρέει συμβατικά από τη συμφωνία χρήσης του γηπέδου, την έχουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός"
Μας λένε από το Υπουργείο ότι εμείς και ο βάζελος φταίμε για το χάλι του ΟΑΚΑ ή δεν καταλαβαίνω κάτι;
Ναι ναι τέλεια έδρα! Όπως τότε με τόν Πανσερραϊκό που όταν πλησίαζε παίχτης του έπεφταν βροχή τα μπουκάλια!!!
Πολύ καλύτερα.
Αν και φέτος κάθε αγώνας θα είναι πάρτι στο ΟΑΚΑ και δεν θα βλέπουμε 7-8 χιλιάδες στο γήπεδο,όμως ένα παιχνίδι στη Ριζούπολη αξίζει να παίξουμε.Με τίγκα το γήπεδο και ο κόσμος να δίνει ένα μικρό δείγμα στους παίχτες στο τι θα επικρατεί στην Αγιά Σοφιά.Γιατί ενώ είναι πραγματική έδρα η Ριζούπολη,δεν είναι ούτε Νίκος Γκούμας ούτε Αγιά Σοφιά.
Τυχεροι οσοι εχουμε διαρκειας εκεινη τη μερα!Αγια σοφια, φαγακι η καφεδακι και ποδαρατο για ριζουπολη,πω πω μετραω αντιστροφα!
Δηλαδή θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι Ελλάδα - Βοσνία;
Έτσι έτσι στη γειτονιά μας να γουστάρουμε