Τρομερά κέφια είχε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ, το βράδυ της Τετάρτης, με την ολοκλήρωση ολων των αγώνων του 3ου γύρου, όπου και αποκλείστηκαν οι Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Η Τσέλσι που διέλυσε τη Γκρίμσμπι με το εντυπωσιακό 7-1 θα κοντραριστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ, ο Ουνάι Έμερι και η Άρσεναλ θα βρουν μπροστά τους τον... κακό τους μπελά, τη Λίβερπουλ!
Έτσι όπως προέκυψαν τα ζευγάρια σίγουρα θα υπάρξει στα προημιτελικά τουλάχιστον μια ομάδα από τη LeagueOne και τουλάχιστον μια από τη LeagueTwo, ενώ, σπουδαία είναι και η κόντρα της Άστον Βίλα με τη Γουλβς.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Έβερτον – Γουότφορντ
Άστον Βίλα – Γουλβς
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπέρτον – Λέστερ
Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον
Κρόουλι – Κόλτσεστερ
Όξφορντ – Σάντερλαντ
Λίβερπουλ – Άρσεναλ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
