Παρά τα αρκετά προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζιντάν θέλησε να δώσει ανάσες ξεκούρασης στον Μπέιλ, με συνέπεια να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Οσασούνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.
Από εκεί και πέρα γνωστά είναι τα προβλήματα των Ίσκο, Μόντριτς, Μεντί και Μαρσέλο που είναι τραυματίες. Ο Ζιντάν, μάλιστα, δεν πήρε στην αποστολή κάποιον από τη δεύτερη ομάδα για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ και ο Νάτσο είναι αυτός που αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
