LIGUE 1’-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μονακό-Νις: 3-1
(Γκολόβιν 29’, 75’, Μπεν Γεντέρ 81’-Μπέρνερ 54’)
Η Μονακό ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν έχοντας μόλις τρεις βαθμούς στα πρώτα έξι ματς κι έτσι η νίκη κόντρα στην Νις αποτελούσε αυτοσκοπό για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι Μονεγάσκοι κέρδισαν τελικά με 3-1, με τον Γκολόβιν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και να δίνει ανάσα στην ομάδα του.
Η Μονακό είχε δοκάρι με τον Ντίας στο 24’ και πέντε λεπτά μετά, ο Γκολόβιν πέρασε όμορφα τον Ατάλ και πλάσαρε τον Μπενίτεθ για το 1-0. Μάλιστα στο 31’ οι Μονεγάσκοι πέτυχαν κι άλλο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ενώ στο 52’ ο Σλιμανί αστόχησε από ιδανικό σημείο. Από εκεί και πέρα η Νις πήρε τον έλεγχο, απείλησε στο 54’ με τον Σιπριέν και στο 54’ μετά από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπέρνερ που έκανε το 1—1 με δυνατό σουτ.
Και στο 75’ ο Σεσκ έκανε την μπαλιάς τον Σλιμανί, που γύρισε για τον Γκολόβιν κι εκείνος πλάσαρε τον Μπενίτεθ για το 2-1. Και στο 81ο λεπτό, oΓκολόβινε έκανε την κούρα και το γύρισμα και ο Μπεν Γεντέρ από κοντά διαμόρφωσε το 3-1.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
