Δύο… varκαι δυο… σταθμά, σε παρόμοιες φάσεις, σε διαφορετικούς αγώνες ως τώρα στο πρωτάθλημα. ΑΕΚ – Λαμία, πριν μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ. Φάση στο 12ο λεπτό, σε μία διεκδικήσιμη μπαλιά ο Βράνιες τρέχει προς τη μπάλα, απλώνει το χέρι του και βρίσκει στο πρόσωπο τον Ρόμανιτς. Αρχικά ο διαιτητής Μανούχος συνεχίζει το παιχνίδι. Από το VARτου λένε να εξετάσει στο βίντεο τη φάση. Το κάνει. Γυρίζει πίσω και δίνει φάουλ υπέρ της Λαμίας και κίτρινη στον Βράνιες. Χθες, στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ έχουμε μία παρόμοια φάση. Είναι το 55ο λεπτό, όταν ο Τσιμίκας μέσα στην περιοχή καλύπτει με το σώμα του τη μπάλα να βγει άουτ, ο Περέα τον πιέζει και ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού αφήνει τη μπάλα, γυρίζει το χέρι του και χτυπάει στο πρόσωπο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο γερμανός διαιτητής Στέγκεμαν αρχικά κι αυτός δίνει «παίζεται». Από το VARπαίρνει συμβουλή να εξετάσει εκ νέου τη συγκεκριμένη φάση. Το κάνει. Και αποφασίζει το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που αποφάσισε ο Μανούχος στο ΑΕΚ – Λαμία για τον Βράνιες. Ο Στέγκεμαν διατηρεί την αρχική του απόφαση και δεν καταλογίζει το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, «κιτρινίζοντας» τον Τσιμίκα. Ίδια φάση, διαφορετική απόφαση!
Μάλιστα, θυμίζουμε, πως μετά το συμβάν με τον Βράνιες τα Μέσα του Ολυμπιακού χάλασαν τον… κόσμο επειδή δεν δόθηκε… κόκκινη στον Βόσνιο αμυντικό της ΑΕΚ! Χθες, δεν δόθηκε καν πέναλτι. Πάλι υπέρ του Ολυμπιακού λειτούργησε το VAR...
Δείτε τις δυο παρόμοιες φάσεις στα βίντεο που ακολουθούν. Η φάση του Βράνιες είναι στα 40 δευτερόλεπτα του πρώτου βίντεο κι αυτή του Τσιμίκα στο 7:15.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τι λέτε βρε παίδες.... Εδώ ο "μέγας" Νικολακόπουλος είπε και ελάλησε. "Το VAR έχει αδικήσει τον ολυμπιακό. Ο Μακέντα έπρεπε να πάρει κόκκινη την προηγούμενη αγωνιστική και να μην παίξει στο ντέρμπυ. Όμως έπαιξε (και επειδή έπαιξε καλά) ήταν καθοριστικός παράγοντας για να έλθει Χ το ντέρμπυ. Άρα το VAR αδικεί τον ολυμπιακό". IQ αμοιβάδας.....
Μάλλον δεν έδωσε τίποτα γιατί του έριξε 2 και όχι μια
Γιατί ο Σεμέδο που είναι κιτρινισμένος και κάνει πέναλτι πήρε κάρτα;;; Το μόνο σίγουρο ότι φέτος θα ζήσουμε την απόλυτη ποδοσφαιρική παρακμή..
ακριβως ρε φιλε αφου εδωσε πεναλτι επρεπε να τον κιτρινησει αλλα του χαριστηκε λογω κοκκινης
Μία απορία έχω αδέρφια, καλό το VAR κλπ., αλλά ξέρει κάποιος να μου (μας) πει, αν τα εννέα (!!!!!) λεπτά καθυστέρηση ήταν όντως εννέα????? Ή έπρεπε να παίζει μέχρι να ισοφαρίσει ο ΜΠΑΟΚ τελικά???? ΕΛΕΟΣ!!!
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ V.A.R. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΚΕΙ-ΡΟΣ?Vaggelas Assistant Referee.ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ Α.ΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ VAR....Α.Ε.Κ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Λοιπόν δύο λόγια για το VAR, ακούω συνέχεια από τους δημοσιογράφους που μεταδίδουν τους αγώνες ότι σωστά ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία και τη σήκωσε μετά όταν τελείωσε η φάση. Δεν είναι έτσι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο διαιτητής πέναλτι δίνει όταν είναι σίγουρος 100% ότι είναι. Επίσης ο επόπτης για να σηκώσει τη σημαία πρέπει να είναι 100% σίγουρος ότι είναι οφσάιντ για αυτό έχουμε το VAR αν γίνει κάποιο λάθος το βλέπουν μετά και διορθώνουν
Αν σηκώσει το σημαιάκι αδερφέ τελείωσε η φάση γιατί θα κόψει τον επιτιθεμενο από την ολοκλήρωση της φάσης. Οπότε αν έχει κάνει λάθος δεν διορθώνεται. Ορθώς το κάνουν όπως τώρα γιατί έτσι μόνο διορθώνεται το τυχον λάθος
αυτό με το VAR αρχίζει και δεν μου αρέσει. Χθες χάθηκαν 10 λεπτά παιχνιδιού χωρίς λόγο. Ίσως πρέπει να το κάνουν όπως στο τένις. Κάθε ομάδα να έχει 2 το πολύ ευκαιρίες να ζητήσει VAR. Και μετά τέλος το VAR. Να βλέπουμε παιχνίδι. Όχι αυτήν την παρωδία. Επίσης χθες το ντέρμπι είχε κάτω από 10.000 κόσμο. Αυτό αφιερώνεται στους προέδρους τον ομάδων που έχουν καταφέρει να διαλύσουν το προϊόν που λέγεται "Ελληνικό Ποδόσφαιρο" με πρώτο και καλύτερο τον οσφπ. Ήταν ο πρώτος που "διέλυσε" την σούπερ λίγκα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να πάει στην ΕΡΤ, αν δεν κάνω λάθος.
οκ, μπορεί να κάνω και λάθος. θα δούμε. Πάντως εχτές στο γκολ (που σωστά ακυρώθηκε ως) οφσάιντ του ΠΑΟΚ με το που σηκώνεται η σημαία πετάχτηκαν όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ να ζητήσουν VAR. Κάτσε ρε φίλε. Πως γίνεται να ξέρεις ότι δεν είναι οφσάιντ όταν η φάση γίνεται στην πλάτη σου; Δεν είμαι κατά του VAR είμαι κατά της κατάχρησης και του ξεχυλώματος. Μπαλίτσα να βλέπουμε και τα λάθη μέσα στο παιχνίδι είναι. Αρκεί να γίνονται για όλες τις ομάδες.
Κατσε να φας γκολ στο 90 χωρις να εχεις δικαιωμα για ΒΑΡ τοτε. Θα συνηθισουμε, θα συνηθισουν και οι υπευθυνοι και θα γινεται πολυ γρηγορη και ομαλη η διαδικασια οσο περναει ο καιρος.
Δε φταιει το Var ρε μαγκες μη λεμε οτι να ναι...το χω ξαναγραψει, αυτο που φταει ειναι οτι εδω στο Ελλαδισταν δε ξερουν πως να το χρησιμοποιησουν...εδω ο διαιτητης ζηταει το Var αντι να του λενε τυχον λαθη αυτοι εκει μεσα...στο εξωτερικο για μια αποφαση που εδω κανουμε 5-6 λεπτα για να συννενοηθει ο διαιτητης με αυτους εκει μεσα με τα σουβλακια, αυτοι κανουν κατι δευτερολεπτα, αυτη ειναι η διαφορα μας!απλα προσεξτε πως το χρησιμοποιουν στο τσουλου και μετα πειτε μου αν ειμαστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμεις λαθος η οχι!
Καλύτερα έτσι παρά να γίνονται διαιτητικά όργια κάτω από το μανδύα του "ήταν δύσκολη η φάση" ή "δεν είχα οπτικό πεδίο" κ.ο.κ.
Το πρωτάθλημα θα πάρουμε γιατί υπάρχει var .
Θυμηθείτε πέρυσι τι έγινε υπέρ γαυρων γενικά από αποφάσεις διαιτητών .
Και πρόπερσι που το πήραμε αν υπήρχε var θα το είχαμε πάρει άνετα. Μια φάση με την Λαμία για πέναλτι εκτός περιοχής μας κατηγορούσαν σε ολο το πρωτάθλημα. Μέχρι το ματς τις τούμπας και την φάση στο 80φεύγα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πρωτάθλημα ρεεεεεε ΑΕΚΑΡΑ!!!!!
στην ΕΡΤ ο Βαρουχας σχολιαζοντας την φαση ειπε δεν ειναι τιποτα σωστα επραξε ο διαιτητης. Στο open ταυτοχρονα ο Κακος ελεγε πεναλτυ και καρτα . Οτι ναναι, αμορφωτοι , αοματοι ολοι στις πλατες του κοσμου παιζουν πσιχνιδια
ο γνωστος απο τα χρονια της παραγκας, δικαιολογουμε οσα μπορουμε
Παίδες μην τα βλέπουμε όλα κατά του ακατονομαστου ΑΕΚ είμαστε όχι γαύρος. Τον σπρώχνει πρώτα ο παίχτης του βαζελου και μετά απλώνει τα χέρια γιατί χάνει την ισορροπία του
Δεν υπάρχει σωτηρία..τα ιδια και τα ιδια υπάρχει δεν υπάρχει var.μελλον υπάρχει μονο για εκεί που θέλουν.με λίγα λόγια όχι μονο να ειχαμε να λέγαμε,αλλα εκεί που κας συμφέρει το var είναι ότι πρέπει.γελαει και ο ποιο σοβαρός.
Παίδες μην τα βλέπουμε όλα κατά του ακατονομαστου ΑΕΚ είμαστε όχι γαύρος. Τον σπρώχνει πρώτα ο παίχτης του βαζελου και μετά απλώνει τα χέρια γιατί χάνει την ισορροπία του
Για την μπουκα στον αγωνιστικο χωρο οπαδων του μπαοκ θα μιλησει κανενας!Εχει βουηξει ο τοπος οτι το paok tv δεν εδειξε τιποτα !! Τιμωρια θα υπαρξει??
Αδέρφια που το είδατε/διαβάστε αυτό;
Με το που βαζει το δευτερο γκολ ο Ματιγια του αρη κ παει να το πανηγυρισει γινετε η Μπουκα αλλα κατευθειαν οι καμερες φευγουν...Οι Σεκιουριτοι τους σταματησαν για λιγο...Αν δεν ισοφαριζε στο 150 λεπτο πιστευω θα γινοταν χαμος!!
Δεν τιμωρούνται πλέον οι ομάδες για τις μπούκες οπαδών!
Μια χαρα τιμωρουνται, -3 δεν τρωνε, αλλα ποινη εδρας και μεγαλο χρηματικο προστιμο εξακολουθει να ισχυει.
Ναι, μόνο χρηματικό πρόστιμο!
της γαργάρας γίνεται; ..σιγά μην το έδειχνε το ζμπαοκ τβ
Συμφωνώ με τον τίτλο του δημοσιεύματος.
Όντως αυτό είναι γελοίο, δηλαδή κάποιος να τιμωρείται με κίτρινη και φάουλ και κάποιος άλλος ούτε καν να παρατηρήται. Διαιτησία αλλά καρτ! Το πιό σημαντικό όμως είναι το πέναλτι που έπιασε ο Σα το οποίο έπρεπε να επαναληφθεί διότι παίχτες και των δύο ομάδων μπήκαν στην περιοχή. Και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα για το VAR. Οι διαιτητές ξέρουν τους κανονισμούς και τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Οι VARίστες τι σκατό κάνουν και δεν ενημερώνουν το διαιτητή. Γιατί ας πούμε δεν του το γράφουν σε μήνυμα που να το βλέπει όλος ο κόσμος ή να προσθέσουν ήχο στην εικόνα που να το ακούνε όλοι ώστε να μην αποποιείται των ευθυνών του ; ... Και γιατί το VAR να μην αποφασίζει για την πιστή εφαρμογή των κανόνων διαιτησίας, τι τους πληρώνουμε ; ... Αν θέλουμε να μιλάμε για VAR και δικαιοσύνη πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις να γίνεται παραπομπή του διαιτητή να μην ξανασφυρίξει Ελλάδα ή να αποκλείεται από τις επόμενες δέκα αγωνιστικές αν είναι Έλληνας.
Πρεπει να θεωρουνται δεδομενες τετοιες συμπεριφορες πρεπει να το θεωρουμε φυσιολογικο αυτο κ πρεπει να πηγαινουμε παντου προετοιμασμενοι. Ελπιζω οταν φτιαχτει το γηπεδο και θα εχουμε το σπιτι μας πισω να ασχοληθουμε πιο ζεστα με το θεμα αυτο κ να τελειωσει μια και καλη αυτη η παρακμη.
θα έλεγα ότι του τσιμίκα ήταν και πιο κραυγαλέα φάση γιατί η διεκδίκηση είναι διαρκείας και ο παίκτης του γκέι φαίνεται να το κάνει 100% εσκεμμένα.......
Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι ορκ μπουκαραν στο γήπεδο στην Τούμπα και κινήθηκαν απειλητικά στο πάγκο του Άρη. Το φύλλο αγώνα το αναφέρει και με τί ύφος ???
Aσχολούνται με τους άλλους και δεν κοιτούν τα χάλια τους . Μία ομάδα παραγκίσια,με άπειρο χαρτί από το Τσ.λιγκ , που δεν έπρεπε να μιλάει για διαιτησία τουλάχιστον για τα επόμενα 15 χρόνια ...μόνο και μόνο από ντροπή .
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΤΑ.ΠΧ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ 0-0 ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΦΣΑΙΝΤ το σχολιο μου οταν κατα τους αεκαρχες η φαπα του βρανιες ηταν κοκκινη.πολυ ευαισθητοι γινατε με την αεκαρα.τωρα δεν βλεπω κανεις να λεει για την φαπα του τσιμικα ΜΕΣΑ στην περιοχη.αχ ΑΕΚΑΡΑ ποσο τους πονας αντιπαλους και αεκαρχες!! και τωρα η ωρα για να δειξουμε τι μετραμε πρωτο μερος.παοκ πρωτα.γιατι λιβαγια δεν εχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανεις!!ποιο το απεριοριστο μπατζετ και ποιοι εχουν 2 ενδεκαδες.φωτια θελω να δω στα ματια των παικτων και ολα θα γινουν
Δεν ειναι το ιδιο. Μην γινομαστε το ιδιο με αυτους. Ντροπη τετοια αρθρα. Το μονο θετικο φετος ειναι το βαρ, μην το καταδικαζετε σε αμφισβητηση. Τα μονα λαθη ηταν περσι με παοκ και φετος 1η αγωνιστικη με γαυρο. Κατα τα αλλα εχουν βελτιωθει αρδην οι διατησιες σε ΟΛΑ τα ματς.