Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπορεί να τον σιχαινομαστε αλλά η εμμονή του με τον Ολυμπιακό και την επιτυχια είναι παραδειγματικη. Συνεχής αγώνας για να επιβληθεί στους υπόλοιπους. Με ο, τι μέσα διαθέτει παλεύει, φωνάζει, παραποιεί αλλά στοχεύει μόνο στην κορυφή. Καλώς ή κακώς είναι ηγέτης και δείχνει συνεχώς τον δρόμο για την επιτυχία. Και η επιτυχία είναι μετρησιμη.
Φίλε αν κάνει κάτι την ΑΕΚ να ξεχωρίζει είναι το ότι δεν χρησιμοποιεί οποιο μεσο για την επιτυχία..μπορεί να έχουμε παράπονα απο Μελισσανίδη για μεταγραφές κλπ ...όμως ακόμη μα και στο παρασκήνιο παίζει με κανόνες πιάτσας . Τώρα αν θα ήσουν περήφανος για 20 τέτοια πρωταθλήματα μάλλον Θρήνος είσαι παρά Διεκφαλος Μικρασιάτης .. προϊόν της σαπιλας στο επιτυχία με καθε μέσο !! Που τυραννά ακόμα την Ελληνική Κοινωνία
Μπαίνει ο κάθε γαύρος και παοκτζής στο αεκ365, κάνουν προφίλ και γράφουν δήθεν την άποψή τους ως "υγιείς σκεπτόμενοι" ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Ευχαριστούμε για το χρόνο σου. Αυτοί είστε
Η βρωμιά και η διαπλοκή αντικαθιστά την λέξη ΣΟΥ,"επιτυχία", σε ότι αφορά τον ολυμπιακό και τότε καθίσταται μετρήσιμη με πέτσινους τίτλους. Έτσι γίνεσαι ακριβής.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ολυμπιακος...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΔΕΡΦΈ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΌΣ) ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ....
Παει τα παιξε αυτος....
Ντροπή να εισαι ΑΕΚτζής με τέτοια νοοτροπία
ΑΕΚτζης....?????????
Trolaki trolaki ρουφα τον λιγακι
Φιλαράκι προλαβαίνεις να κατηφορίσεις προς λιμάνι μεριά κι εκεί να μείνεις.
Αδελφέ , τα μέσα που αναφέρεις , για τις «επιτυχίες» και τα «πρωτάθληματα» εμπεριέχουν διαιτητές σαν τον Δημητοπουλο ; Ο ορισμός της κόκκινης χούντας ,με αποτέλεσμα παίχτες να αρνούνται να αγωνιστούν με το εθνόσημο , να κοιτάνε να φύγουν για το εξωτερικό , ο κόσμος να μην πατάει στα γήπεδα ...
Η μεγάλη πλάκα όμως ξέρεις ποιά είναι ;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ότι όσο κι αν προσπάθησαν να φτιασιδώνουν τον καρνάβαλο , μια ζωή ο περίγελος της Ευρώπης ήταν ...Το μεγαλείο του θρήνου στην Ευρώπη σε μια δήλωση :
« Είτε παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης , είτε με τον ολυμπιακό πάντα θα ψάξουμε για την νίκη»....
Σερ Αλεξ Φέργκιουσον
Και ο Χίτλερ ηγέτης ήταν που στόχευε μόνο την κορυφή
Όταν καταλάβεις ότι ο γαύρος είναι τρελή μπίζνα,με ότι παράνομο μπορείς να σκεφτείς και ότι αυτά που λέει και κάνει έχει τους λόγους του που τα κάνει,τότε θα αναθεωρήσεις τις όποιες απόψεις 'θαυμασμού'' που έχεις για τον χοντρό Αλ Καπόνε..........Ο γαύρος είναι απλά η βιτρίνα..........!!!!!!!
Και μόνο που επικαλείσαι τη φράση "με ό,τι μέσα διαθέτει" ακυρώνεις αυτά που λες. Γιατί όποιος χρησιμοποιεί "μέσα" και μάλιστα αθέμιτα όπως ο χοντρός, μόνο ηγέτης δεν είναι. Στο χωριό μου τον λέμε απατεώνα, κατσαπλιά, λήσταρχο. Και δεν στοχεύει στην κορυφή για να ανέβει σ' αυτήν με την αξία του. Γκρεμίζει τους άλλους μπαμπέσικα και δεν δίνει δεκάρα αν τους τσακίσει. Πρόσεξε, οι λέξεις που διαλέγει να χρησιμοποιήσει κανείς έχουν μεγάλη σημασία. Παλεύει κάποιος για το δίκιο του, για την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιβίωσή του. Ο χοντρός δεν παλεύει. Οργανώνει, συνωμοτεί, καταφεύγει σε δόλιες πράξεις. Είναι κατηγορούμενος για κάποιες από αυτές. Και φυσικά δεν είναι έτσι οι ηγέτες. Μη μας τον βγάλεις και λαϊκό ήρωα τώρα και τρελαθούμε...
Καλή η επιτυχία φιλε συνΑΕΚτζή,καλό το να την κυνηγάς,αλλά δεν είναι φυσιολογικό το να στοχεύεις στην κορυφή , παραποιώντας,δεν είναι πρότυπο ηγεσίας,αλλά πρότυπο φασισμού!Πώς να το κάνουμε ...και στην ζωή και στον αθλητισμό,ε δεν γίνεται να κερδίζεις και να πετυχαίνεις πάντα
Το χειρότερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ μέσα με διαφορά...!
Παραδειγματικη η εμμονή του με το σίχαμα??? Έλεος
Εσύ δηλαδή αντί του Μελισανίδη ήθελες έναν κίτρινο Μαρινάκη!
Οσφπ:η μονη ομαδα.στον πλανητη που καταφερε να κλεψει και το VAR.μετα απο 25 χρονια κλεψιματος φετος πηρανε κ τον παγκοσμιο τιτλο των κλεφτων.κ ο προεδρος ακομα εξω να κανει κουμαντα με 300 κακουργηματα.κ εμεις γυρναμε απο το επισκεπτηριο στον κορυδαλλο για δικο μας ανθρωπο που τολμησε σε αυτη την χωρα να καπνιζει κανα τσιγαρακι κ να κυκλοφορει με κατι ψιλογραμμαρια.γαμησε τα κ αφησε τα
Μπραβο ρε κωστα.ο πιο ωραιος τιτλος αρθρου σου εδω κ χρονια.πολυ ευστοχος κ δειχνει την πραγματικοτητα για οσα ζησαμε απο το 96.δυστυχως μεσα σε οσα ζησαμε με την χουντα του κοκκαλη κ του μαρινακη,περασανε τα χρονια κ αφου χασαμε πολλους δικους μας φιλους κ αδερφους απο τις κολοουσιες,τωρα βλεπουμε οσους φερνουν τα νοορ1 κλπ να φαινονται ευεργετες και παλι ολοι να κρυβονται πισω απο τον οσφπ.με φουλ ατιμωρησια κ ενα καρο δηθεν αυτοκτονιες κ δολοφονιες.κ θρασσος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολυ.μακαρι ο θεος να μασ δωσει δυναμη κ να παρουμε φετος τον τιτλο ρε παιδια.προσευχομαι καθε μερα ειλικρινα.πρεπει να τιμωρηθουν απο την ΑΕΚ ολοι αυτοι οι επικινδυνοι για την χωρα κ τις ζωες μας τυποι.ελεος ρε πια ελεος.
Λοιπόν θα σας το πω εγώ πώς το βλέπω. Δεν μασάμε μία από την πολυδιαφημισμένη ομάδα του Τσιμικα και του Μπουχαλακη. Θα φάνε τις σφαλιάρες τους στο Τσ. Λιγκ και εάν τις φάνε και Ελλάδα (Χ με βαζελίνη π.χ.) τότε να δείτε τι ωραία θα φύγει μαρκαρισμένος ως αμπαλος ο Μαρτινς.
Ας είχε δώσει το πέναλτυ στον Αστέρα να δω τι θα λέγατε αυτοί που διαπιστώνεται πρόοδο στο πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σιχαμερό σωματείο εβερ. Συμφωνώ με το πολύ ωραίο σχόλιο της Ειρήνης πιο κάτω. Με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Ποτέ δεν θα χαρώ, ποτέ δεν θα πανηγυρίσω για τους νταβατζηδες που είχαν κάμερες στην ΕΠΟ, αλλά στο Καραιταβλι δεν δούλευαν. Που με καραστημενα πρωταθλήματα πήραν παίκτες κ φτιάξανε γήπεδο αντί να κάνει η ΑΕΚ.
Εγώ σας λέω ότι φέτο είναι η τελευταία ευκαιρία γαύρων Βορρά και Νότου. Πολλοί δεν έχετε ζήσει και δεν ξέρετε τι σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια. Θα το μάθετε του χρόνου. Και προς Θεού δεν εννοώ πώς θα το παίρνουμε κάθε χρόνο αλλά στα 10, τα 7 θα είναι της ΑΕΚ. Γιατί έτσι μας.. αξίζει. Έτσι αξίζει στη Βασίλισσα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Να συνεχίσει από εκεί που με άκομψο και δρασυσειλο τρόπο την εκτροχιασαν..
Πείστε με για το αντίθετο εάν μπορείτε. Έχουμε με διαφορά το καλύτερο επιθετικό δίδυμο, το καλύτερο τερματοφύλακα, όταν παίζει ο Τσιγκρι το καλύτερο αμυντικό δίδυμο..Για μένα η ψαλίδα έχει ήδη αρχίσει και ανοίγει αλλά δεν το έχουν καταλάβει. Η ΑΕΚ έχει ισάξιο υλικό με κλεφτογαβρο και καλύτερο από ΠΑΟΚ. Συντομα οι αποδείξεις..
Προς τον AekaraDikefalos... Αυτός ο τύπος που λες ασχολείται για αρχή με την ναυτιλία που δεν έχει ούτε μια ελληνική σημαία στα καράβια του. Δεν πληρώνει τίποτα προς το ελληνικό κράτος διότι με ότι ασχολείται είναι στο εξωτερικό ((Δεν προσφέρει τίποτα δηλαδή)) είναι ύποπτος - υποδικος σε υποθέσεις ναρκωτικών και οργανωμένης εγκληματικοτητας.. Πήρε τον Ολυμπιακό έτοιμο με δικό του γήπεδο έτοιμα όλα στρωτά. Χρωστάει στης τράπεζες για το Καραϊσκάκη.. 20+ χρόνια πάρα πολλά λεφτά από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το Τσαμπιονς λιγκ ((ας μην ήταν τα λεφτά του Τσαμπιονς λιγκ και θα σου έλεγα εγώ)). Παράγκα 20+ χρόνια με διαιτησία με ΕΠΟ με μαγαζιά ομάδες... Έκανε φοβερό πόλεμο μέσω αυτού του ΑΒ προς τον Τίγρη! για καθυστέρηση της κατασκευής του ναού μας και δεν πρόλαβαν να τον χαρούν να τον ζήσουν συνάνθρωποι μας που έφυγαν από την ζωή... Πήρε τζάμπα πρακτορείο εφημερίδων της γνωστές εφημερίδες που έχει.. Του δώσανε άδεια για κανάλι. Του δίνουν την Νόβα με 45 εκατομμύρια ευρώ με απόλυτη διαγραφή χρεών... Τρίβει τώρα τα χέρια του που βγήκε πάνω κυβέρνηση ο φίλος του ο κουμπάρος του Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ και τώρα θα κάνει ότι γουστάρει και για τα επόμενα χρόνια....... Άμα εσένα σου αρέσουν όλα αυτά τότε γίνε γαυρος........ Είναι διαφορετικό το να είσαι ΑΕΚαρα!!!!!
Ελπίζω οι δηλώσεις Μαρινάκη να φρέσκαραν την μνήμη κάποιων για το τι ζούσαμε επί 20 χρόνια και που σταμάτησε χάρις στον Τίγρη, τον οποίο όμως συχνά-πυκνά κατηγορούν στα σοσιαλ μίντια ως καβούρια κτλ, παρασυρμένοι από κάποιους τάχα αμερόληπτους δημοσιογράφους, που φυσικά με το αζημίωτο τα γράφουν. Τεσπά ενώ ο Τίγρης κατόρθωσε να ρίξει την κόκκινη παράγκα, ο Σαββίδης κατόρθωσε πέρσι να την αναστήσει, συμμαχώντας μαζί του και εναντίον της ΑΕΚ και τελικά βρέθηκε ο Μαρινάκης με τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεφτά του τσουλου και ο Σαββίδης με τα 3 πέναλτι, ας πρόσεχε. Όσο για την ουσία των δηλώσεων του Μαρινάκη, αφορά κάποιες συζητήσεις κάποιων μεγάλων κλάμπ για κλειστή λίγκα, αντί για το τσουλου, στο οποίο ο Θρήνος προσπαθεί να μπει. Άλλωστε είναι το ελληνικό κλαμπ που κυρίως ξέρουν στο τσουλου. Αν τυχόν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφή για μας βέβαια, εκτός αν μπούμε και εμείς. Γιατί τα ποσά που παίρνουν οι ομάδες από εκεί δεν θα σύγκρινονται με αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε και να θέλει να συμμετάσχει με 2η ομάδα στην Ελλάδα θα μπορεί, αλλά και να μην το κάνει, όλοι οι πιτσιρικάδες θα βλέπουν αυτά τα ματς και όχι το πλήρως υποβαθμίσμένο ελληνικό πρωτάθλημα και το 90% των νέων οπαδών θα γίνονται γαύροι. Τα παραπάνω για κάποιους τάχα ΑΕΚτσήδες που λένε ή να βάλει λεφτά ο Τίγρης ή να πουλήσει σε κάποιον άλλο (πονεμένη ιστορία από τον Τροχανά έως τους αμέτοχους). Τεσπά εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να χτίσουμε ένα αξιόπιστο ρόστερ, να τελειώσουμε το γήπεδο και να εξασφαλίσουμε ότι θα παίζεται στο γήπεδο το πρωτάθλημα και όχι εκτός. Πιστεύω και ο Σαββίδης να καταλαβαίνει φέτος, τι έγκλημα έκανε πέρσι και να πράξει ανάλογα, πριν μας κατσικωθούν για άλλα 20 χρόνια.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΑΡΑ!!!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΈ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΊ ΤΟΥΣ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΔΙΠΛΟ ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Ποτέ δε θα μπορέσω να θαυμάσω παίκτες, που αγοράστηκαν εδώ και δεκαετίες με κλεμμένα λεφτά από την ομάδα μου και άλλες ομάδες! Ποτέ δε θα μπορέσω να τιμήσω τα κλεμμένα πρωταθλήματα της παράγκας! Ποτέ δε θα μπορέσω να χειροκροτήσω την ισοπαλία, που πήρανε στο κλεμμένο γήπεδο με παίκτες από κλεμμένα λεφτά και φυσικά ποτέ δε θα καμαρώσω για την "αυτοκρατορία", που δημιουργήθηκε κλέβοντας ακόμα και οπαδούς(γιατί η ψυχολογία της μάζας πηγαίνει με το νικητή) τόσα χρόνια! Συμφωνώ απόλυτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το άρθρο του ΚΕΤΣΕ!
Κώστα είσαι μεγάλος ΑΕΚτζής, μεγάλος μαχητής. Υπερασπίζεσαι τα δίκαια της μεγάλης μας ομάδας όπως κανένας άλλος. Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν κάπιοι ψιλο ΑΕΚτζήδες δημοσιογράφοι που προσπαθούν να το παίξουν δήθεν αμερόληπτοι, θυσιάζοντας τα δίκαια της ομάδας μας...προκειμένου να διατηρήσουν την θέση τους σε κάποια ηλεκτρονικά φερέφωνα.
Αν υπάρχει σαν σενάριο να παίζει ο Ολυμπιακός σε μια Ευρωπαική λίγκα στυλ Euroleague και να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημά μας .. που υπογράφουμε για να ξεκουμπιστεί.
Ρε δεν παει να βγάζει και δισεκατομμύρια και να δείχνει το "μεγαλείο" το θρύλου και στην Ευρώπη φτάνει να φύγει απο κοντά μας αφού ότι αγγίζει μολύνεται με σκ@τ@.
Εκτός από τα ψεύτικα πρωταθλήματα που πήραν (ίσως κάποια δίκαια),να μη ξεχνάμε με τι λύσσα μας και πολεμούν,είχαν την επο -κυβέρνηση,αλλά η ΑΕΚ δε ξεχνά και θα μιλήσει όταν πρέπει,όπως λέει και το γνωστό άσμα,καλό απόγευμα σ'όλους!!!!
Αν καταλαβα καλα στις δηλωσεις του ο προεδρος του γαβρου λεει οτι τον ενδιαφερει το πρωταθλημα πρωταρχικα και μετα η ευρωπη.Εγω αντιλαμβανωμαι με τα λεγομενα του οτι στοχος αυτου του κυριου
ειναι οτι θελει να παιρνει αυτος το πρωταθλημα καθε χρονο για να το στερει απο τις αλλες ομαδες και αυτος
να μπαινει στο τσιαμπιον λιγκ να παιρνει τα εκατομυρια και αυτο να το κανει καθε χρονο.Ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολυ εξυπνος νομιζει αλλα πιστευω εχουν γνωση οι φυλακες.
for ever αυτό ακριβώς θέλει ...μπήκες στο νόημα ...μα και τις μεταγραφές από Ελλάδα που κλείνει ...είναι για να τις στερήσει από τους άλλους ,όχι πως θέλει και καλά τους συγκεκριμένους παίκτες ...αφού πολλοί καταλήγουν δανεικοί σε παραρτήματα ...απύθμενο κόμπλεξ ...
Μπράβο Κέτσε!
Εμένα πάντως χοντρόμπαλο δε μου καίγεται καρφί αν πας ή δεν πας Football League. Τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα. Σε είδαμε τι έκανες και με τη Notingham Forest. Ένα πλυντήριο και τίποτα άλλο. Γιατί από ομάδα ούτε να το σκεφτείς. Θα κάνει πολλά χρόνια να ανέβει με τη βαβέλ το ρόστερ που διαθέτει. Δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με το θρήνο. Καλύτερα να πάψουν να ψ...αρμενίζουν διότι ο Αστέρας έπαιξε καλύτερα από την Totenham. Άρα μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν εις το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πηλίκο. Τζούφια η πατάτα !!!
H εικοσαετης παραγκα του γαυρου, και το γηπεδο που εχει του εξασφαλισαν τεραστια κερδη οικονομικα και αγωνιστικα. Η αευθειας εισοδος στους ομιλους, τον εκανε να αγωνιζεται καθε χρονο με μεγαλα Ευρωπαικα club,
με αποτελεσμα να πουλα ακριβα τους παικτες του, και να φερνει αλλους, γιγαντωνοντας την ομαδα και φερνοντας τους ανταγωνιστε του σε οικονομικη μιζερια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εμεις κοντεψαμε να αφανιστουμε, δυστυχως πολλοι το ξεχνουν, και ευτυχως η ενεργοποιηση Μελλισανιδη το απετρεψε, κανοντας μας παλι μια κανονικη ομαδα. Απεχουμε ομως πολυ απο το σημειο που ονειρευομαστε.
Ο γαυρος λοπον καλα κανει, αλλα αν αφεθουμε μονο σε διαπιστωσεις το παιγνιδι θα χαθει. Τι πρεπει να κανομε λοιπον;
Το γηπεδο εινια το πιο σημαντικο βημα... Πρεπει να ολοκληρωθει συντομα γιατι μονο τοτε τα εσοδα της ομαδας θα εκτοξευθουν , και η διοικηση θα μπορει να ξοδεψει χρηματα για να κοντραρουμε 2 ομαδες που ηδη ξοδευουν αλογιστα, αλλα και διεισδυουν συνεχεια στο παρασκηνιο, και στον ελεγχο του ποδοσφαιρου.
Η εισοδος στα προκριματικα του cl του χρονου μοιαζει να ειναι μονοδρομος πλεον και πρεπει να επιτευχθει αλλιως δυσκολα η κατασταση θα εινα αναστρεψιμη. 1οι η 2οι φετος υποχρεωτικα
Και θα τελεισω με κατι πολυ σημαντικο.
Εμεις οι ΑΕΚ τζηδες εχουμε νοιωσει οτι η στηριξη στην ομαδα μας καλυπτει πολλες φορες αλλες αδυναμιες οικονομικες, αγωνιστικες. Δεν υπαρχει αλλη λυση μεχρι να αυξηθουν τα εσοδα.
Η γκρινια, οι διαπιστωσεις για τον γαυρο χωρις να κοιταμε την ομαδα μας, ο καναπες, ειναι κατασροφικα.
Αν εχουμε καθε Κυριακη τον κοσμο να δινει βροντερο παρων υπαρχει ελπιδα, αν απογοητευομαστε και απεχουμε στην πρωτη στραβη, θα γινουμε κομπαρσοι στο εργο και οχι πρωταγωνιστες
Παρόλα αυτά ...οφείλουμε να πούμε πως ο βαγγέλης ως τώρα είχε και έχει αρκετά γερά πλάτες . Με εγκληματικές οργανώσεις να σέρνονται γύρω από το ονομά του και με χαμένα τα ηνία της ΕΠΟ οι φίλαθλοι αντίπαλοι της γαυρομάδας του ,περίμεναν πολλά παραπάνω από 2 χαμένα πρωταθλήματα της γαβριέλας ...περίμεναν σκληρές τιμωρίες ,μέχρι και υποβιβασμούς για τις χαμένες Κυριακές μας . Εντάξει έχασε 2 πρωταθληματάκια ,φέτος όμως μπήκε ομίλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣ.λιγκ και παίρνει όλο το χαρτί πάλι ,βρήκε καλό προπονητή την ώρα που αντίστοιχα η ΑΕΚ έκλεινε Καρντόσο και τώρα ετοιμάζεται να φτιάξει δίκτυο από υποκαταστήματα εξαγοράζοντας πάλι τη Νova και να ελέγχει πάλι το πρωτάθλημα ,έχοντας νέο πεδίο δόξας κ.λ.π Δεν βρίσκω πραγματικά τον λόγο να πανηγυρίζουμε για κάτι που προσωπικά βρίσκω ελάχιστο σε όσα είχα την προσδοκία να γίνουν και δεν έγιναν για την εξυγίανση αλλά και την απονομή δικαιοσύνης ... Έχει λόγους να πανηγυρίζει ο βαγγέλας ...αλλά και οι αντιπαλοί του ...ξύπνησαν αργά ...έβγαλαν αντίδραση μετά από 20 χαμένα χρόνια ,18 γαυρο πρωταθλήματα με όλο το χαρτί τους από το Τσ.λιγκ ,ένα δωρισμένο γήπεδο κ,λ,π Μακάρι μέσα στην Αγ.Σοφιά που έκανε τα πάντα για να μην χτιστεί και να την καθυστερήσει ...να νοιώσει πραγματικά τι σημαίνει αντίπαλο δέος .
Τριάδα στην άμυνα για να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό το μηδέν.Το ότι η ομάδα έφαγε 2 γκολ στην Τρίπολη με τριάδα στην άμυνα ήταν εξαίρεση.Το 3-5-2 με την τριάδα στα στόπερ και αμυντικά χαφ τους Σιμόες και Γαλανόπουλο ενδεχομένως,σου εξασφαλίζουν άριστη ανασταλτική λειτουργία και το να μην φας γκολ.Από εκεί και πέρα τουλάχιστον 1 γκολ η ΑΕΚ θα το βάλει.Επίσης με την επιστροφή Μάνταλου είναι πολύ σημαντικό να παίξει ξανά στη θέση του.Δεκάρι και όχι να ξεκινάει τις προσπάθειες του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από αριστερά.Όσο για την επίθεση Λιβάγια και Αλμπάνης θα έχουν την ευκαιρία να αλλάζουν θέσεις συνέχεια.Αν δεν προτιμηθεί ο Αλμπάνης,είναι μονόδρομος να πάιξει ο Γιακουμάκης μαζί με τον Κροάτη.
Μακαρι να εφευγε απο το ελληνικο πρωταθλημα ο ολυμπιλαγος και ακομα καλυτερα να εξαφανιζοταν για παντα απο προσωπου γης αλλα δυστυχως ζουμε στην Ελλαδα και αυτα δεν γινονται. Πολλοι Ολυμπιακοι απο σχολια που διαβαζα τον Μαρινακη δεν τον γουσταρουν καθολου αλλα απο την αλλη υπαρχουν τα προβατα και τα πουλημενα υπαλληλακια που πινουν νερο στο ονομα του. Ο ζμπαογκ οτι και να κανει τη βρωμια αυτου του σωματειου δεν θα την φτασει ποτε. Πριν 2 χρονια ολοι πιστευαμε οτι επιτελους ηρθαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα πετρινα χρονια για αυτο το βρωμο σωματειο του Πειραια αλλα φετος δυστυχως φαινεται οτι εχει δυναμωσει πολυ και αγωνιστικα και εξω αγωνιστικα με την ελευση Κουλη. Μονο που κανεις , ουτε ζμπαογκ ουτε γαυρος δεν υπολογιζει στην ΑΕΚ της Αγιά Σοφιάς. Ειδωμεν.